Karim Benzema har vært meget giftig i starten av VM.
Karim Benzema har vært meget giftig i starten av VM. Foto: Franck Fife (Afp)

Målrike franskmenn kjører på

Frankrike har åpnet mesterskapet på eksemplarisk vis, og scorer nok mange mål i kveldens kamp mot Nigeria.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagstips:
Oddstips 2: Tyskland får det ikke så lett
V4 Øvrevoll: Nytt eventyr på Øvrevoll

To europeiske favoritter skal til pers på mandagens langoddsprogram. Det er i tillegg litt krydder fra diverse kamper rundt om i verden.

Sportspills oddsekspert er i flytsonen om dagen. I går prikket vi inn tre av tre oddstips, samtidig som tippekupongen ga elleve rette. Totalt har vi truffet på seks av de syv siste oddstipsene.

I dag har vi funnet et interessant spill på Frankrike - Nigeria, med 2,50 i odds.

Dagens VM-tips

Frankrike vinner + over 2,5 Ja


OBS! Grunnet litt tekniske problemer, fant vi ikke det eksakte spillet for spillboksen til høyre. For å levere med 2,50 i odds, trykk på «Ja» i linjen over.

Franskmennene har overbevist stort i åpningen av årets mesterskap og har levd opp til forventningene om outsider før VM. Uten noen særlig problemer vant de sin gruppe og spesielt seieren mot Sveits var overbevisende.

I dag er de også store favoritter, og har vist få tegn til å svikte under presset. Laget fremstår nær komplett og til tross for 0-0 mot Ecuador, har de levert varene offensivt. Sviktet litt defensivt etter å ha tatt ledelsen 5-0 mot Sveits, men det er godkjent.

Nigeria har skranglet litt gjennom gruppespillet og var heldige som gikk videre. Seieren mot Bosnia var meget omdiskutert, og de skulle nok hatt et ledermål i fleisen. Da ville nok situasjonen vært ganske annerledes, men slik gikk det en gang ikke.

Gjorde en god forestilling mot et underpresterende Argentina i siste gruppespillkamp, og svarte på to Messi-mål. Uffattelig sløve i markeringsspillet på Argentinas vinnermål, men da Bosnia ledet komfortabelt i den andre kampen, betydde ikke deres kamp mot Argentina så mye lenger.

Det lukter mye mål av denne kampen, det til tross for at det er en åttendelsfinale. Begge lag er vesentlig bedre offensivt enn defensivt. Samtidig er Frankrike vurdert som stor favoritt, og vi må ha med en ny faktor for å rettferdiggjøre et spille på les bleus. 2,50 på seier til franskmennene og over 2,5 er dagens første VM-spill!

VM-quiz
Delta i Sportspills VM-quiz med flotte premier levert av Norsk Tipping nederst i denne saken.

1. premie:
Reisegavekort på 5000 kroner
Englands offisielle VM-drakt
Den offisielle VM-ballen

2. premie:
Reisegavekort på 2500 kroner
Portugals offisielle VM-drakt
Den offisielle VM-ballen

3. premie:
Englands offisielle VM-drakt (bortefarger)

4. premie
Portugals offisielle VM-drakt (bortefarger)

Du må svare riktig på samtlige 10 spørsmål for å delta i trekningen av premiene.

Vinnerne trekker og kåres på Sportspill.no torsdag 10. juli.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus