Hoffenheims Kevin Volland har fem ligamål denne sesongen.
Hoffenheims Kevin Volland har fem ligamål denne sesongen. Foto: Getty Images / All Over Press

Målrikt bunnoppgjør i Bundesliga

Vi tror på et målrikt bunnoppgjør i når Hoffenheim tar imot Hamburger SV i tysk Bundesliga fredag kveld

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsprogram:
Oddstips 2:
Fransk formdobbel til deilig odds
TV-kampene:
Slik ser du helgens fotballmeny på TV/streaming

V65 Solvalla: Djuses stjerne innfrir på Solvalla
V5A Øvrevoll: Herlig ettermiddag på Øvrevoll
V65 Jarlsberg: Praktfull jackpotomgang på Jarlsberg

Fredagens langoddsprogram er innholdsrikt, men dessverre ikke preget av veldig mange spennende spillobjekter. Her hjemme er det bunnoppgjøret mellom Start og Mjøndalen som tilkaller oppmerksomhet, men kampen ser vidåpen ut på forhånd. Utover denne er det både Bundesliga, Ligue 1 og Ligue 2 og Championship på programmet og det er ishockey fra både SHL og NHL.

Hoffenheim - Hamburger SV over 2,5 mål - 1,65 (spillestopp 20.25)
Bunnoppgjør i Bundesliga som innleder den tiende serierunden i Tyskland. Vi anbefalte spill på Hoffenheim i forrige hjemmekamp mot Stuttgart og laget ledet både 1-0 og 2-1, men måtte tilslutt nøye seg med 2-2. Sist helg kom laget tilbake fra 0-2 borte mot sterke Wolfsburg, men endte tilslutt opp med 2-4 tap. Solide 3-1 borte mot Augsburg tredje sist og solide 1-1 hjemme mot Borussia Dortmund fjerde sist og det har stort sett vært målrikt hver gang Hoffenheim har vært i aksjon denne sesongen. Sju av de ni første seriekampene har gått over 2,5 mål og tre av fire hjemmekamper likeså.

Hamburg har innledet litt bedre enn Hoffenheim og ligger på 12. plass med elleve poeng. Variable 2-0-3 på bortebane og fire av de fem kampene har gått over 2,5 mål.

Fire av dem fem siste tilsvarende har også gått over 2,5 mål og i kamp der det vrient å argumentere for HUB-utfall, peker over 2,5 mål seg ut som det klart beste alternativet. Oddsen for at så skjer er godkjent 1,65. Vi kombinerer denne med fredagens kamp fra Ligue 1 i Frankrike.

Caen - Nantes H 1,75 (spillestopp kl 18.25)
Sju seire på de ti første seriekampene har sendt Caen opp på en knallsterk 3. plass på tabellen i Ligue 1, og laget står med fem seire på de seks siste seriekampene. Er ikke nødvendigvis laget som dominerer i kampene, men er godt organisert og spiller meget effektiv kontringsfotball. Fire av fem hjemmekamper er vunnet hittil og med mannskapet ser det stort sett bra ut selv om Jonathan Delaplace og Herve Bazile er skadet.

Nantes med en helt grei åpning på sesongen og ligger på 12. plass med 13 poeng. Det er hjemme Nantes leverer (3-0-2), borte er laget tradisjonelt svake (1-1-2 hittil) og 4-5-10 i fjorårssesongen. Mangler fire spillere i kveld.

1,75 på at Caen tar sin femte av seks mulige hjemmeseire denne sesongen er alt annet enn sprekt, men det er labert med gode spilleobjekter i kveld og denne er blant de bedre alternativene.

Dobbelen med over 2,5 mål i oppgjøret mellom Hoffenheim og Hamburg, kombinert med seier til Caen gir 2,89 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus