Det ble en het og tett afærre da Manchester United vant 2-1 i det siste møtet med Arsenal. I kveld møtes gigantene i kvartfinalen i FA-cupen.
Det ble en het og tett afærre da Manchester United vant 2-1 i det siste møtet med Arsenal. I kveld møtes gigantene i kvartfinalen i FA-cupen. Foto: John Walton (Pa Photos)

Målrikt på Old Trafford?

Vi tror på en spennende og sjanserik cupkamp mellom to av Premier Leagues største klubber i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill mandag:
Oddstips:
  Mister sluttspillet for første gang på 21 år?
V65 Drammen:  Lykkerus i Drammen
V4 Färjestad:  Jakobsson byr på en godbit

Det ble en flott helg for oddstipsene, med pluss i regnskapet både fredag, lørdag og søndag.

Mandagens oddsprogram består blant annet av storoppgjøret Manchester United - Arsenal i FA-cupen, Serie A, La Liga, Superligaen, 2. Bundesliga og Ligue 2.

Vi anbefaler en dobbel til 2,56 i odds i denne saken.

Manchester United – Arsenal begge lag scorer, 1,65
Vi har fått et virkelig storoppgjør i kvartfinalen i FA-cupen.

United slo ut Preston på bortebane forrige runde, men måtte ha to kamper for å beseire Cambridge runden før. I ligaen tar laget jevnt med poeng og ligger på fjerdeplass, men det har ikke sprudlet av Uniteds spill denne sesongen.

Tok en meget viktig 1-0-seier borte mot Newcastle forrige runde takket være et sent mål av Ashley Young. Runden før ble det en overbevisende hjemmeseier mot Sunderland.

Til kveldens kamp er tidligere Asenal-spiss Robin van Persie ute med skade, mens Jonny Evans soner karantene. Luke Shaw er tilbake i trening og kan rekke oppgjøret.

Arsenal slo ut Middlesbrough og Brighton de to siste cuprunene og ligger ett poeng og én plass over United på tabellen. Har slått QPR og Everton i de to siste seriekampene, men spilte en meget svak hjemmekamp i Champions League mot Monaco før det. Hadde heller ingen god dag mot Tottenham for en måned siden, og lagets bunnivå er relativt lavt.

Arsenal har som vanlig en god del spillere på skadelista. Til kveldens kamp er Gabriel, Jack Wilshere, Mikel Arteta , Abou Diaby og Mathieu Debuchy ute med skader. Keeper Wojciech Szczesny ser ut til å bli klar, men Nacho Monreal betegnes som usikker.

Arsenal var det klart beste laget i det siste innbyrdes oppgjøret (ble spilt i november i serien) men klarte utrolig nok å tape 1-2 på hjemmebane. United har spilt sju kamper på rad mot Arsenal uten å tape.

Det er ikke lett å tippe en vinner i denne kampen, og vi dropper HUB-spill. Dette er imidlertid to lag som sjelden går av banen uten å score mål, og i en cupkamp der det ikke skal spilles returmatch (med mindre oppgjøret ender uavgjort), tror vi det fort kan bli sjanserikt.

1,65 i odds på at begge lag scorer mål er fristende.

Spillet kombineres med et objekt i Superligaen.

Vestsjælland – Odense under 2,5 mål, 1,55
Den 20. runden i Superligaen kompletteres med en viktig kamp i bunnstriden. Vestsjælland ligger på nedrykksplass med sine 15 poeng og har sju poeng opp til kveldens motstander på sikker grunn.

Formmessig er det ingen tvil om at hjemmelaget sliter mest. Vårsesongen ble åpnet med hjemmetap for middelmådige Sønderjyske, og det er bare blitt ett poeng på de siste sju seriekampene.

Fikk en liten opptur med cupseier over 1. divisjonsbunnlaget Brønshøj onsdag forrige uke, men ifølge rapportene var det ingen stor forestilling av Vestsjælland.

De rutinerte og faste midtbanespillerne Jan Kristiansen og Henrik Madsen soner karantene i dag, og det kan bli aktuelt å flytte en forsvarsspiller opp på midtbanen for å dekke tomrommet duoen etterlater seg.

Odense startet vårsesongen med et oppskriftsmessig 0-3-tap borte mot serieleder Midtjylland, men fulgte opp med en flott hjemmeseier over FCK forrige runde. Satset på et kompakt forsvarsspill i 1-0-kampen og klarte å temme Ståle Solbakkens angrepsspillere.

Skademessig ser det bra ut for bortelaget, men trener Ove Pedersen må vurdere om han skal endre litt på formasjoner og spillere nå som laget møter en helt annen type motstander enn FCK.

Dette er et åpent oppgjør med stor U-fare, og står over HUB-spill. I stedet satser vi på et under 2,5 mål-spill til 1,55 i odds.

Odenses styrke er først og fremst det defensive spillet, og laget har bare scoret mer enn ett mål i to av ti kamper under Pedersen. Målforskjellen er nøkterne 20-26, mens lagets toppscorer står oppført med tre seriemål.


Vestsjælland har bare scoret 17 mål så langt denne sesongen, og kun 6 på de siste 10. To av de siste tre innbyrdes oppgjørene har endt under 2,5 mål, og vi tviler på at kveldens kamp blir en målfest.

Samlet odds for dobbelen: 2,56.

Spillet kan du levere her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus