Roberto Mancini har sitt å stri med i Inter Milan.
Roberto Mancini har sitt å stri med i Inter Milan. Foto: Emilio Andreoli (Ap)

Mancini har en tøff oppgave

Forrige helg tok Inter sin første Serie A-seier under Mancini, og sjansene er gode for to på rad.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsprogram:
Oddstips 1: Nå må Liverpool bevise noe
Langskudd: Mer trøbbel for Atletico
Tippekupongen: Det lukter store utbetalinger
V64 Romme: Millionjackpot med Lina Pergenius
V65 Jarlsberg: Steinseth er Nettavisens lykkemann
V4/V5 Täby galopp: Chaves i hovedrollen

Siste søndag i advent byr på mange spennende kamper. Blant annet EM-finalen i håndball og full runde i Italia står på menyen - i tillegg til storkampen Liverpool - Arsenal.

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Det ble en under middels dag for oddstipsene i går. QPR snudde heroisk og vant imponerende, men ble eneste treff til 2,15 i odds.

Dagens dobbel
Inter + Sampdoria, samlet odds 3,47

Dagens dobbel

Sampdoria + Inter H & H

Inter - Lazio, H 1,98
Årets sesong var ikke gammel før Inter var lei av manager Walter Mazzari og hentet inn den gamle helten Roberto Mancini. Han har åpnet greit, med 2-2-2 i sine første seks kamper.

Første ligaseier kom forrige runde, borte mot svake Chievo. Det var viktig med en trepoenger og å holde nullen, og gir garantert selvtillit inn mot dette viktige oppgjøret. For med en seier i dag, sender Inter et kraftig signal om at de er på vei oppover.

Jonathan er eneste fravær denne søndagen.

Lazio er formmessig inne i en god periode og har tre på rad. Men disse tre seierne har kommet mot Parma, Varese og Atalanta, så det er nærliggende å tro at motstanden ikke har vært den tøffeste.

Hovedstadslaget skal imidlertid ha all ære for å ligge på en fjerdeplass og de har fått mye til i løpet av høsten. Viktige kjøp har vært gjort og det har gitt resultater.

Braafheid, Gentiletti, Ciani, Pereirinha, Candreva, Ederson og Biglia er alle ute, så gjestene stiller betydelig svekket denne runden.

1,98 er spennende odds på hjemmeseier og brukes for å gjøre dobbelen veldig spenstig.

Sampdoria - Udinese, H 1,75
Hjemmelaget har under ledelse av Sinisa Mihajlovic tatt store steg og denne sesongen er de virkelig med i toppen. De siste seks ligakampene har de spilt uten å tape, dog med fire uavgjort.

Forrige serierunde var de første lag på over et år som tok poeng på Juventus Stadium.

På hjemmebane er de meget solide med 4-3-0. Uavgjortkampene har kommet mot Roma, Napoli og Milan. Silvestre, Wszolek, Viviano og de Vitis er skadet.

Udinese har blitt veldig ustabile denne sesongen og fulgte opp seier mot Inter på Giuseppe Meazza med hjemmetap for Hellas Verona.

Den fine åpningen på sesongen har sluknet helt og de har nå kun to trepoengere de siste ti kampene. Ringreven di Natale er ifølge Gazzetta dello Sport nå ute av laget, og de har slitt med å finne scoringer den siste tiden.

Ingen er skadet for gjestene.

Hjemmelaget er i best slag og vi har ingen problemer med å gi dem tillit til godkjente 1,75 i odds.