*Nettavisen* Sportspill.

Mange vinnermuligheter i kveld

Både tippekupong og et flott spill på langoddsen står på fredagsmenyen.

11.01.08 15:31

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Brukbar vinnersjanse på hjemmebane
Ligue 2. Hjemmelaget på sisteplass med seks poeng opp til trygg grunn. I klar fremgang med 2-2-1 på sine fem seneste kamper. 2-3-5 totalt på eget gress. Reims er tradisjonen tro et utpreget hjemmelag. 2-0-8 på bortebane.

Hjemmelaget har liten grunn til å samle på poengdelinger fremover, mens gjestene har tilgode å spille U på fremmed gress. 2,40 for poengdeling blir nesten komisk, men hjemmeoddsen kan brukes.

Overvurdert vertskap
League One. Tranmere røk 0-3 borte for formsvake Leyton Orient i midtuken, etter å ha fått en mann utvist. 2-2 mot Hereford i cupen forrige hjemmekamp, tre seirer på rad her i ligaen. 6-3-3 totalt. To faste i forsvaret er suspendert, fremover på banen kan Greeacre være tilbake.

Rovers ledet to ganger i 2-2-kampen borte mot Fulham i FA-cupen. Bare målforskjellen holder laget over nedrykksstreken. Har vært bedre borte enn hjemme så langt, med 4-3-5 totalt. Midtbanemann Carruthers står over med karantene, inn kommer kaptein Campbell, som har sonet ferdig.

Vertene spiller sin syvende kamp på under tre uker. Hjemmeoddsen er betydelig under markedet for øvrig, men både U- og B tåler sammenligning. Det gjør også 1,75 for UB, som hører hjemme på bongen.

Fredagstipping
Midtukekupongen spilles til en forandring i dag fredag. Omsetningen blir neppe den største, men til gjengjeld er andelen faste og tilfeldig innleverte rekker betydelig. Tips til kampene finner du i via lenken øverst i artikkelen.

Lørdag er det fullt kjør i England. Nettavisen kommer som vanlig med bred dekning og friske tips lørdag morgen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.