*Nettavisen* Sportspill.

Marco Reus er skadet igjen

SKADET IGJEN: Marco Reus pådro seg enda en skade og mister dagens match. Foto: Norbert Schmidt (Afp)

Og det er kjempeodds på at de taper mot formsterke Augsburg.

16.12.15 10:31

Det er et rikelig utvalg på onsdagens langoddsprogram. Cupkamper spilles over hele Europa, samt flere kamper i håndball-VM - som Norge mot Montenegro.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddstips 1
: Vinneren her møter Everton
Oddstips 2: Ny opptur for Adama Diomande
Tippekupongen: Jackpot og 3 mill. i bonuspotten

TV-kampene: Slik ser du ukens kamper

V4: Nytt snadder til lunsj

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.25.
Augsburg - Dortmund, H 5,90.

Hjemmelaget Augsburg er klart forbedret i det siste, og har nå tre seire på rad i alle turneringer. I helgen ble det en knepen seier over Schalke på hjemmebane, men de har fått ny selvtillit etter en svært treg sesongstart.

Spillemessig har de sett langt bedre ut en god stund nå, men resultatene har virkelig begynt å følge etter i det siste. 4-1-1 de siste seks kampene vitner om det.

2-2-5 på hjemmebane er en svak statistikk, og sier mye om hvor dårlig stilt det var før snuoperasjonen begynte. I ligaen møttes lagene på Signal Iduna Park tidligere i høst, da sørget Aubameyang-hattrick for 1-5-tap. Augsburg vant imidlertid en av to kamper mot Dortmund forrige sesong, bortekampen under Dortmunds elendige formperiode.

Hjemmelaget må klare seg uten Callsen-Bracker, Werner og Parker, de to førstnevnte har spilt en del kamper i år.

Reus ute
Dortmund har tre tap de siste syv kampene, men to av dem kom i Europa League. I ligaen er de i grei form, og slo bortesvake Eintracht Frankfurt med 4-1 hjemme i helgen.

Under Thomas Tuchel virker Dortmunds prioriteringer å være knallharde, og de virker fullstendig avskrudde i enkelte tilfeller - som Europa League-kampene. Vi mener ikke at cupen er et slikt tilfelle, likevel tror vi at vi får se et litt mer avskrudd Dortmund i kveld.

Marco Reus rekker ikke kampen, han er ute resten av året. Nuri Sahin og Erik Durm rekker heller ikke kampen. Gundogan var imidlertid tilbake for fullt i helgen.

Mot Augsburg på hjemmebane kan de fleste lag slite og her ser vi skrellpotensial. Hjemmeoddsen på 5,90 lyser imot oss og vi klarer ikke si nei til Augsburg i dag. Om du vil redusere risikoen, er handicap (1-0) å anbefale til 2,60 i odds. Det må imidlertid kombineres.

Derfor lanserer vi hjemmeseier til hele 5,90 i odds.

Klikk her for å levere dagens langskudd!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag