Gå til sidens hovedinnhold

Markedsledende odds fra Norsk Tipping

Vi går for en trippel til 2,21.

Også i dag er det mye å velge i på langoddsprogrammet, og to av dagens største favoritter får vår tillit på egen is.

I tillegg er Sverige på treningsleir i Sør-Amerika. Troppen består av spillere fra de skandinaviske ligaene, og har ikke de beste forutsetningene til dagens kamp mot Ecuador.

Ingen tvil om utfallet på Jordal
Serieleder VIF er i god form og har fire strake seirer nå. TIK på sin side sliter meget tungt om dagen. Ligger alene i bunn av tabellen, og borte har de ikke vunnet en eneste gang denne sesongen. TIK er også økonomisk i store vansker, og styreleder Geir Hatling vurderer å gå til skifteretten for å begjære klubben konkurs. Spillere streiker og har forlatt klubben i det siste pga manglende lønnsutbetalinger.

VIF har slått TIK fem av fem ganger denne sesongen, og vinner nr. 6 her. Skal være plankekjøring rett og slett.

Ikke spennende på Hamar heller
Serietoer Storhamar har fem seirer på de seks siste kampene, og ligger nå bare to poeng bak serieleder VIF. Furuset langt bak, men sluttspillsplassen synes rimelig trygg. Furuset klarte merkelig nok 2-2 på Hamar tidligere i sesongen, men det var det ene poenget de kommer til å ta mot Storhamar. 5-2 til Storhamar sist lagene møttes, men det var i Furuset Forum.

Klasseforskjell på disse lagene, og Furuset viser ikke noe om dagen som tilsier at de skal ha noe å hente her. Klokkeklar H.

Nytt tap for Sveriges B-lag
Privatlandskamp i fotball, lagene møtes igjen på søndag. Ecuador har ikke spilt kamp siden 1-2-tapet for Brasil 10. oktober. Ligger som nummer 30 på FIFA-rankingen. Kom seg videre i VM, men hele fem av spillerne fra troppen der soner nå lange karantener, etter en seriekamp som endte i masseslagsmål.

Sveriges 0-2-tap for Venezuela for en uke siden var den niende treningskampen på rad uten seier. Troppen består av spillere fra de skandinaviske ligaene. Har tilbrakt en uke i Sør-Amerika nå, men får uansett problemer med både høyden og varmen. Gradestokken viste 35 grader onsdag.

1,75 på vertene er markedsledende, men ingen store innsatser på slike treningskamper.

Alle dagens kamper og tips

Nettavisens statistikkportal