Markedsledende odds

Norsk Tipping ligger langt over markedet på dagens spill, sjekk Nettavisens tips her.

Kommersielt

3. div avdeling Østfold. Hærland har tapt klart for de bedre lagene hittil, men fått med seg seks poeng på syv kamper etter to seirer mot svake lag. Møter Lisleby som forventes i toppen, og har imponert med full pott på syv forsøk i serien.

Vi tror bare grov undervurdering kan hindre Lisleby i å vinne dette enkelt. 1,30 er omtrent hva som tilbys andre steder, og et brukbart spill.

Resten av dagens kamper og tips

Nettavisens fotballguide

Flott verdi i hjemmeoddsen
3. div avdeling Nordland. Hjemmelaget innledet med ett poeng på årets fire første kamper, kommet seg noe med fire poeng på de tre siste. Tapt alle tre hjemmekampene hittil med ett mål. Gjestene står med 11 poeng etter syv kamper, møtt flere av divisjonens antatt svakeste lag. Vant den første bortekampen mot Herøy/Dønna, siden har det blitt 1-3 for Mosjøen og hele 0-11 for Bodø/Glimt 2 på reisene.

Dette ser forholdsvis åpent ut. Norsk Tipping er veldig i utakt med markedet med sin oddssetting, rundt to blank på vertene andre steder. Ingen overraskelse om denne kampen får ny odds i løpet av dagen, så her kan det lønne seg å være tidlig ute hos kommisjonæren.