SUSPENDERT: Toppscorer Bafetimbi Gomis klarte både å ende måltørken og få seg selv suspendert til dagens kamp i helgens oppgjør mot Saint-Etienne.
SUSPENDERT: Toppscorer Bafetimbi Gomis klarte både å ende måltørken og få seg selv suspendert til dagens kamp i helgens oppgjør mot Saint-Etienne. Foto: Remy Gabalda (AFP)

Marseilles bortesvakhet koster dem dyrt

Møter et Nancy-lag som kjemper for livet.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips Championship: Brighton er fortsatt i bakrus
Oddsdobbel: Tony Adams havarerer fra start
V75 Bjerke lørdag:
Gulljackpot med to bankere
V64 Umeå:
Smellfin V64-kveld i Nord-Sverige
V65 Biri: Frekk V65-banker på Biri

Det ble pluss for tredje dag på rad med treff på ett av to tips torsdag. Både Celta Vigo og Manchester United sviktet oss i vår dobbel, men Besiktas-seier satt klokkerent til 2,60 ganger pengene og sikret et bra overskudd.

På fredagens langoddsprogram er det mange spillemessig interessante kamper og et godt utvalg fra fotball-Europa. I tillegg spilles to Stanley Cup-kamper i nattens NHL.

Dagens langskudd, innleveringsfrist klokken 20.40.
Nancy - Marseille, H 3,40.

Hjemmelaget kjemper en desperat kamp mot den røde streken og ligger over den bare på målforskjell, avstanden ned til jumboen Bastia er tre fattige poeng.

Det ble tap i Nice i helgen etter å ha tatt ledelsen, men forrige hjemmekamp slo de Rennes 3-0. Den dårlige nyheten er at det var den eneste av deres siste seks kamper de har tatt poeng i.

Det er utvilsomt på hjemmegress de har gjort jobben denne sesongen, med 6-2-8, uten at det er massivt imponerende tall. Forsvarerne Vincent Muratori og Cuffaut (suspendert) mister kampen.

Mangler toppscoreren
Marseille er for fullt med i Europa League-kampen og har bare et par poeng opp til den nest gjeveste turneringen. De kommer til Nancy med god form og har kapret tolv poeng på de siste seks, og fem på de siste tre borte. Dette er den beste formrekken deres denne sesongen.

I helgen fikk de virkelig selvtillit med en overbevisende 4-0-seier hjemme over Saint-Etienne. Borte har det sett langt verre ut, med 3-5-8 så langt denne sesongen.

Toppscoreren med 17 mål, Bafetimbi Gomis, kom seg ut av måltørken sist, men må stå over dagens kamp med suspensjon. En vanvittig viktig spiller for dette laget.

Hvem vil dette mest? Nancy, som virkelig har kniven på strupen, eller Marseille, som har bare et par poeng opp til Europa League? Vårt tips er hjemmelaget og 3,40 er spennende odds på H her.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør