STORSCORERE: Jamie Vardy og Riyad Mahrez står med til sammen 24 fulltreffere denne sesongen.
STORSCORERE: Jamie Vardy og Riyad Mahrez står med til sammen 24 fulltreffere denne sesongen. Foto: Craig Brough (Reuters)

Med denne superduoen blir det mål

Leicester har Premier Leagues beste angrep, og det alene gjør at vi tror på mål i kveldens møte mot Chelsea.

Kommersielt

Det ble en strålende helg for Nettavisen/Sportspills oddstips. Lørdag innfridde Bologna (3,70 i odds) og Bournemouth (3,40 i odds) i to meget spreke singelspill. Søndagen ble enda bedre. Favorittdobbelen med seire til Atletico Madrid og Juventus til 2,37 i odds gikk inn, dobbelen med Griezmann som målscorer kombinert med over 2,5 mål mellom Tottenham og Newcastle til 3,72 i odds gikk inn, og søndag kveld ble det også klaff for håndballdobbelen til 3,61 i odds med handicapseier til Norge og seier til Danmark.

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1
: Chelsea taper mot topplaget 
Håndballtips: Montenegro sikter på Norge
Hockey-tips: Zuccas overmenn taper i natt

V4 Färjestad: Nye godbiter serveres til lunsj
V65 Leangen: Leangenfest med Blekkan

Det er litt stille etter stormen på mandagens langoddsprogram, men det spilles kamper i håndball-VM, de beste fotball-ligaene (deriblant godbiten Leicester - Chelsea) og NHL.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Over 2,5 mål i Lazio - Sampdoria + Leicester - Chelsea, samlet odds 3,10.

Over 2,5 mål i Lazio - Sampdoria, ja 1,72
Lazio er inne i en marerittperiode rent formmessig, og har ikke vunnet de tre siste kampene. Alle kampene har for øvrig gått under 2,5 mål, mest på grunn av at Lazio ikke er i sin beste form foran mål.

De venter fortsatt på at spillere som Felipe Anderson skal våkne tilbake til fjorårsformen, men spissen Alessandro Matri fikk en opptur med scoring mot Saint-Etienne torsdag.

Forrige oppgjør mellom lagene på Stadio Olimpico endte for øvrig 3-0 til dagens hjemmelag. Hjemmelaget har gått over i åtte av 15 ligakamper denne sesongen og de siste fire ligakampene har gått under.

Dette er på mange måter en must win-kamp for hjemmelaget. Manager Stefano Pioli er hardt presset, og det spekuleres på vinn er forsvinn i italienske medier.

Sampdorias forsvar gjør det lettere å anbefale over 2,5 mål, dog. Etter Vincenzo Montella tok over laget etter Walter Zenga, har de tapt tre av tre kamper. Den første endte bare 1-0, men de to siste har endt med 4-1-tap borte mot Milan og 1-3 hjemme for Sassuolo.

Åtte baklengs de tre kampene til Montella, altså, samtidig som vi vet at spissparet Muriel/Eder kan stå for både en og to scoringer om de har dagen. Her blir det viktig å få poeng for et Sampdoria som er faretruende nærme streken.

Å prøve seg på et HUB-spill i denne kampen virker poengløst med den oddssettingen. Over 2,5 mål virker derimot svært sannsynlig, og vi prøver det til 1,72 i odds. Og kombinerer det med kampen fra King Power Stadium.

Over 2,5 i Leicester - Chelsea, 1,80
Den andre over-kampen er kveldens kamp fra Premier League. Hjemmelaget er det mest målrike laget i ligaen, og snitter 3,53 mål per kamp. Dette snittet har gått noe ned i det siste, men det har ikke stoppet dem fra å gå over i fire av de fem siste kampene. Under-kampen var mot Manchester United for to uker siden.

Hele elleve av 15 kamper har gått over 2,5 for hjemmelaget. De har angrepsduoen Riyad Mahrez og Jamie Vardy, som begge kommer til å jobbe hardt for å få over 2,5 i denne kampen.

Chelsea har hatt defensiv soliditet som sitt fremste våpen under José Mourinho, men har virket slappe og uorganiserte denne sesongen. Ni av 15 kamper har gått over 2,5, unormalt mye til Chelsea å være.

De siste kampene har de virkelig snørt igjen, dog. Kun én gang har de sluppet inn mål de siste fem kampene, da endte det med 0-1-tap for Bournemouth. Gjestene fikk en offensiv opptur mot Porto i midtukens Champions League, der var angrepsspillet tidvis blendende. Selvtilliten i angrepsspillet virker å være tilbake.

Chelsea er ute etter å bevise noe, mens Leicester er i glitrende form for tiden. Man sitter med en magefølelse av at det kan bli mye mål i denne kampen, og når statistikken er med oss, backer vi over 2,5 mål til 1,80 i odds.

Fjorårets oppgjør på King Power endte for øvrig 1-3 til gjestene. Vi håper målvaktene har en noe kjip dag på jobb, og spiller to over 2,5-spill til en deilig dobbelodds på 3,10.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør