*Nettavisen* Sportspill.

Meget godt nytt for Manchester United

Stjerneduoen Angel Di Maria og Radamel Falcao er to av mange skadeforfulgte Manchester United-spillere som er tilbake for fullt. Foto: Darren Staples (Reuters)

Stiller tilnærmet skadefritt i kveldens toppkamp.

11.01.15 11:22

Øvrige tips fra Sportspill søndag:
Tippetips:
Toppkamper på kupongen
Oddstips 1:
Roma på gulljakt
Oddstips 2:
Frisk melder seg på gullkampen
Dagens dobbel 1: Takknemlig oppgave for Monaco
V64 Kalmar:
Dobbel jackpot med 1,6 mill ekstra
V4 Täby:
Norsk ryttere i hetluften

Det er en rekke interessante oppgjør på langoddsprogrammet. I Premier League skal både Arsenal og Manchester United i aksjon, i Spania er det toppoppgjør mellom Barcelona og Atletico, og i Serie A risikerer Juventus å miste ledelsen.

Det er også Tour de Ski-finale og masse annen spennende vinteridrett.

HTML EMBED


HTML EMBED

Dagens dobbel 2

Manchester United - Southampton H
Mirandes - Llagostera H


Manchester United – SouthamptonH 1,68
United har trillet mye ball i det siste seriekampene, men har vært tamme foran motstanderen mål og skapt få sjanser. Uavgjort mot Stoke og Tottenham i julen har ført til at laget er blitt værende på tredjeplass, og flere lag jager rett bak.

Hadde få problemer med å tukte svake Yeovil i FA-cupen forrige helg, og det må ha vært gledelig for fansen å se at Angel Di Maria var tilbake med scoring etter skadeavbrekket.

Skademessig har det kommet en rekke gode nyheter den siste tiden. Ashley Young er den eneste spilleren som er helt uaktuell, og fraværssituasjonen har ikke vært bedre i klubben siden Luis van Gaal tok over som manager.

Laget har heller ingen spillere som er opptatt med spill i Afrikamesterkapet eller Asiamesterskapet. Rafael og Marcos Rojo er i full trening, men det er mulig van Gaal venter en runde til før den defensive duoen eventuelt får prøve seg.

Southamptons formsvikt ble offisielt avblåst da laget tok ti av tolv mulige poeng mot Arsenal, Chelsea, Everton og Palace i julen. Ligger nå bare ett poeng bak dagens motstander i jakten på bronse og Champions League-billett.

Måtte nøye seg med 1-1 i FA-cupkampen mot det sterke Champions League-laget Ipswich forrige helg.

Jay Rodriguez og Sam Gallagher er skadet, mens Maya Yoshida deltar i Asiamesterskapet. Sadio Mane er både skadet og opptatt med Afrikamesterskapet.

Nathaniel Clyne og Jack Cork kan være aktuelle fra start etter skadeopphold, og den innlånte Werder Bremen-kanten Eljero Elia kan debutere i dag.

United hadde flaks som klarte å slå Southampton på bortebane for en drøy måned siden, men har vært langt bedre hjemme enn borte denne sesongen. På Old Trafford er det blitt 8-1-1 og 22-7 i målforskjell, og vi tror et tilnærmet skadefritt United tar tre nye poeng i kveld.

Mirandes – Llagostera H 1,80
Mirandes er det store formlaget i Segunda og står med 5-3-0 på de siste åtte seriekampene. Har bare scoret ti mål i denne perioden, men har fått meget god poengmessig uttelling pr mål. Var sist i aksjon forrige lørdag, da det ble en flott 3-1-seier på bortebane mot Alaves.

En svak start på sesongen gjør at laget ikke ligger høyere enn åttendeplass. Det skiller to poeng opp til sjetteplassen som gir kvalifiseringsspill til La Liga.

Llagostera ligger øverst av nedrykkslagene med 19 poeng på like mange kamper. Fikk en opptur på tampen av fjoråret med hjemmeseier over sterke Ponferradina og 2-0 borte mot bunnlaget Alcabete, men var tilbake på tapersporet forrige helg hjemme mot topplaget Girona.

Mirandes har flotte 4-2-0 på de siste seks hjemmekampene, og vi tror på tre nye poeng i dag.

Samlet odds for dobbelen: 3,02.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.