*Nettavisen* Sportspill.

Mer suksess for Hedenstad

Foto: Christof Koepsel / Bongarts/ Getty / All Over Press

Freiburg kjemper om spill i Europa til høsten.

22.02.13 09:07

Sportspills meny fredag
V4 Örebro: En finne i knallform

Odds-dagen innledes med objekter fra VM på ski, kombinert og hopp nærmere bestemt, før tyskerne sparker i gang fotballen fra klokken 18.00. Det håndball og ishockey, det er fransk, italiensk, nederlandsk og engelsk fotball fra lavere divisjoner, og fra øverste hylle finner vi blant annet Freiburg - Eintracht Frankfurt, Nice - Reims og AC Bilbao - Real Sociedad.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
5. Erzgebirge Aue - VfR Aalen B 2,60

2. Bundesliga. Aue ligger på nedre halvdel og har tapt alle tre spilte i ligaen i år, 1-2 for Köln, 0-2 for FSV Frankfurt og 0-2 for Paderborn. Før jul var man habile på hjemmebane og står med 4-3-3 totalt hjemme i Aue, men nå er det blitt skummelt langt mellom scoringene. Aalen er blant de sterkeste bortelagene med sine 5-3-3 totalt. Etter borteseieren mot Kaiserslautern før jul har de spilt 2-2 mot Bochum, 1-1 borte mot ligaleder Braunschweig og tapt 0-1 for det andre topplaget Hertha Berlin. Dette er meget tøff motstand og dagens oppgave ser enklere ut. Aalen kunne godt vært favoritter her og 2,60 på borteseier er et spennende langskudd.

Dagens avslag
24. OGC Nice - Stade de Reims H 1,53

Ligue 1. Vi dropper denne i dag, til tross for hjemmelagets alt i alt meget positive sesong. Nice er oppe på 4. plass og kjemper om spill i Europa, og har 7-4-2 hjemme på rivieraen. De har imidlertid ikke klart å vinne sine to siste hjemmekamper. Reims sliter i bunnen og får sjelden til mye på bortebane, men de overrasket positivt på forrige reise ved å slå Nancy 2-1. Forrige runde spilte de 1-1 mot gode St. Etienne. Nice har ikke slått Reims i nyere tid og vi tror dette kan bli mye jevnere enn oddsen på 1,53 på hjemmeseier forespeiler.

Dagens spill
Det er to lag vi tror på i dag, og det passer bra at begge kan spilles som singel. Aalen i 2. Bundesliga er langskuddet, og i dagens spill rykker vi en divisjon opp, til Vegar Eggen Hedenstads Freiburg, som kjemper på øvre halvdel og spiller en nøkkelkamp med tanke på eventuelt spill i Europa til høsten.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

22. Freiburg - Eintracht Frankfurt
1. Bundesliga. Freiburg ser sterke ut for tiden og har gjort det en god stund nå. 3-2 borte mot Werder Bremen og 1-0 hjemme mot Fortuna Düsseldorf er deres to siste, og når vi ser på deres ti siste i ligaen finner vi bare to tap, hvorav det ene kom med 0-2 på dagens bane for suverene Bayern München. Ellers er Stuttgart, Furth og Fortuna slått, 0-0 mot Bayer Leverkusen. 5-3-3 hjemme totalt. 5- plassen de innhar før helgens runde er spennende, den gir kvalifisering til spill i Europa League, og kan man slå dagens motstander på plassen over, snakker vi Champions League-kvalifisering. Derfor er kveldens kamp meget viktig.

Det er lite fravær hos hjemmelaget, men vi ser Zuck (m) og Freis (a) står på skadelisten. Slik kan hjemmelaget stille, tror Kicker, med vår mann Hedenstad i forsvarsrekka og toppscorer Kruse på plass:

Baumann - Hedenstad, Ginter, Diagne, Sorg - Schuster, Makiadi - Schmid, D. Caligiuri - Rosenthal, M. Kruse

Eintracht Frankfurt er en annen positiv overraskelse denne sesongen. De startet forrykende og tapte ikke før i 7. serierunde, og har holdt dampen passelig oppe, dog er de blitt mer til å hanskes med utover vinteren, spesielt på reise. Eintracht Frankfurt har gått målløse av banen de to siste rundene. Tap 0-3 i Dortmund og 0-0 hjemme mot Nürnberg. De har tapt tre av de fem siste bortekampene og står med 4-1-6 borte totalt. I dag vil de kjempe med nebb og klør for å holde sin nærmeste utfordrer bak seg.

Amedick (f) og Lakic (a) ser ut til å stå over med skader. Lakic scoret begge målene borte mot HSV den 2. februar og siden har hverken han eller noen annen scoret for Eintracht. Takashi Inui (m) er suspendert. Dermed blir det minst to endringer, men toppscorer Meier er på plass og bortelaget kan tenkes å stille slik:

Trapp - S. Jung, Zambrano, Anderson, Oczipka - Schwegler, Rode - Aigner, Meier, Matmour - Occean

Freiburg er i form, de stiller sterkt og de har stor motivasjon for å vinne dette. Bortelaget stiller litt annereldes enn ellers, og de kan kanskje vakle litt av den grunn. Uansett tror vi de får det tøft her. 1,90 for hjemmeseier er fredagens spill og får en innsats på 100 kroner. Spillefrist klokken 20.25.

22. Freiburg - Eintracht Frankfurt 1,90 3,15 3,30

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag