*Nettavisen* Sportspill.

Messi i VM-stemning

Lionel Messi innfridde bare delvis forventningene mot Bosnia senest. Foto: Victor R. Caivano (Ap)

Den argentinske stjernen ønsker å finpusse formen inn mot viktigere oppgaver i dette mesterskapet. Det kan vi tjene penger på.

21.06.14 23:52

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 2: Bosnia ser sterke ut
Langskudd: Tyskerne til sluttspillet
Tippekupong: Vi går for storskreller
V5 Leangen: Bankerspiller direkte
V75 Leangen: Denver ankommer Trondheim

Lørdag er det tre VM-kamperpå oddsprogrammet.

Argentina - Iran (18.00), Tyskland - Ghana (21.00), Nigeria - Bosnia-Herzegovina (00.00).

I tillegg byr vi på en tippekupong med de tre overnevnte kampene, samt ni kamper fra Oddsenligaen.

HTML EMBED

Dagens VM-tips

Messi scorer og Argentina vinner Ja
HTML EMBED


Argentina imponerte ikke nevneverdig i åpningskampen mot Bosnia-Herzegovina, og spesielt førsteomgangen var langt under pari. Laget stilte i en 5-3-2 formasjon som ikke fungerte, og spesielt Lionel Messi så direkte malplassert ut.

I andre omgang gjorde derimot Alejandro Sabella noen taktiske grep, la om til en slags 4-3-3-formasjon, og laget så ut til å ligne mer på seg selv. Det er ventet at landslagssjefen kommer til å stille samme formasjon i aften.

Dermed vil vi mest sannsynlig se Lionel Messi, Sergio Aguero og Gonzalo Higuaín sammen på topp mot Iran.

Iran var på forhånd spådd som en av de svakeste lagene i VM, men den tidligere Manchester United-assistenten Carlos Queiroz har klart å få til et relativt godt sammensatt mannskap før mesterskapet. Spesielt defensivt er laget meget gode. Det viste de blant annet i kvalifiseringen til mesterskapet der hele åtte kamper endte med null mål i sekken.

Åpningskampen mot Nigeria var kanskje VMs slappeste kamp hittil, og begge viste svært lite fremover på banen. Her ligger også Irans største akilleshæl. De har svært lite å by på offensivt, og mangler en notorisk målscorer. Lagets største stjerne, Ashkan Dejagah hadde en ekstremt dårlig dag, og ble byttet ut midt i andre omgang.

Argentina skal ikke ha noe problem med å spikre avansement i dagens kamp. Spillermessig tror vi det kommer til å løsne enda mer for VM-favoritten, og laget vil nok bevise for resten av verden at de er et lag å regne med videre i sluttspillet. Det kan fort gå utover dagens motstander. Et tidlig mål fra Argentina, og vi kan få stygge sifre på Estádio Mineirão.

Argentina er selvsagt store favoritter i kveld, og størrelsesforholdet i dagens kamp er muligens det største vi får i årets mesterskap. Likevel er det uaktuelt å anbefale H til 1.07. Argentinsk handikappseier til 1.30 frister også lite.

Dagens spill er derimot en vinner vi tidligere i mesterskapet har hatt suksess med. Til 1.60 i odds kan du spille at Messi scorer, og at Argentina samtidig vinner kampen. (Samme suksess hadde vi med Robben og Nederland mot Australia)

Lionel Messi mistet flere titalls kilo fra sine skuldre da han satt inn 2-0 scoringen mot Bosnia-Herzegovina. Med den goalen har den lille argentineren alle forutsetninger for å fortsette å score i turneringen. Vi tror han gjør mål også i kveld, og i en kamp der få andre alternativer frister, blir det vårt anbefalte spill.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag