Gå til sidens hovedinnhold

Mick fikser jobben

Etter Mick McCarthy tok over Ipswich har laget forbedret seg kraftig på Portman Road Stadium. Les dagens oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Eksperten:Spill Nettavisens populære andelslag
V75 Bergen: Nettavisen jager tredje strake
Tippetips:Odd viser muskler
Oddstips:Brighton tar årets første

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-Ligaen, norsk 3.divisjon, engelsk Championship, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1, irsk Premier Division, argentinsk Primera Division, Allsvenskan og Superettan.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
Bolton Wanderers – Reading B 3.00
Bolton har vært ivrige på overgangsmarkedet i sommer og har hentet inn ni nye spillere, deriblant Jay Spearing som i fjor var på lån fra Liverpool. Forrige sesong endte på en skuffende 7.plass. Laget lå lenge godt an til å kapre en play-off plass, men ble forbigått av Leicester på målforskjell når de kun greide uavgjort mot Blackpool i siste serierunde. Årets sesong ble åpnet med 1-1 i lokalderbyet borte mot Burnley, i en kamp hvor begge lagene så seg fornøyd meg ett poeng.

Reading rykket som kjent ned fra Premier League med klar margin forrige sesong, men er forventet til å kjempe om en snarlig retur i år. Det har vært en del utskiftninger i året stall, hele 15 spillere har byttet beite, men ingen av dem var sentrale i fjor og trener Nigel Adkins har beholdt stammen fra forrige sesong. Inn har de fått Wayne Bridges og Royston Drenthe, som begge fikk sin debut i 2-1 seieren over Ipswich i åpningsrunden. Stallen var tydeligvis ikke god nok for Premier League spill, men i Championship holder den høy standard. Reading skal være kapabale til å slå samtlige lag i serien, og vi tror trepoengeren er innen rekkevidde mot Bolton.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
83.Ipswich Town—Millwall
Ipswich manager Mick McCarthy har vært travel i sommer og har hentet inn åtte nye spillere til klubben. Det gjenstår å se om noen av dem slår til, men det er ingen tvil om at forandringer var nødvendig i Ipswich, som kjempet på nedre halvdel i fjor. Endte opp som nummer 14 med 10-5-8 hjemme, men etter McCarthy tok over har de 10-3-3 på Portman Road Stadium. Tapte 1-2 borte mot Reading i åpningsrunden, men McCarthy var allikevel fornøyd med spillet og mente at hvis laget fortsetter i samme spor vil det bli en god sesong. Like fornøyd var nok ikke Mick etter at Ipswich røk ut i første runde av ligacupen mot Leage One laget Stevenage på tirsdag.

Milwall tapte fire av sine fem siste kamper i fjor, men berget likevel plassen med to poengs margin. Klubben har ansatt Steve Lomas som ny manager, og den nye sjefen har ikke kastet bort noen tid på å oppgradere stallen. Nyervervelsene Steve Morison, Nicky Bailey, Scott McDonald, Stephen Bywater, Jermaine Easter, Lee Martin og Richard Chaplow er hentet for å styrke stallen, men om de har kvalitetene til å forbedre fjorårets 20.plass gjenstår å se. Kun Chaplow og Morison fikk spille fra start i sesongåpningen, men det så ikke ut til å hjelpe nevneverdig og laget tapte 0-1 mot nyopprykkede Yeovil.

Begge lagene åpnet altså med tap, men Ipswich møtte betydelig hardere motstand og leverte en god kamp tross at det ble null poeng. Hjemmelaget slo dagens motstander 3-0 på samme bane i fjor, og vi tror Ipswich vinner på ny i dag.

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 15.55):
83. Ipswich Town—Millwall 1.90 3.15 3.40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill