Gå til sidens hovedinnhold

Milan jakter tre på rad

Milan har en ny giv denne sesongen, og har gode muligheter til å fortsette seiersrekken i dag.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1: Sevilla fortsetter der de slapp
Langskudd: Inter er i bunnløs fortvilelse
Tippekupongen:
Ny dommedag i Tippeligaen

søndagens langoddsprogram finner vi godbiter fra hele kontinentet. Det er en ny skjebnedag i Tippeligaen, storkamper fra Italia og ikke minst Manchester United mot Chelsea.

Lik Sportspills Facebook-side for daglige oppdateringer på sport og spill.

Det ble en middels dag på lørdag. Dobbelen ble sviktet av Derby, men Real Madrid gjorde det godt igjen mot Barcelona og sørget for at de ordinære tipsene gikk i pluss.

Dette tipset er skrevet av en Milan-supporter, som har gjort sitt ytterste for å ikke la det påvirke dømmekraften.

Dagens dobbel
Milan + Udinese, samlet odds 3,46

HTML EMBED

Dagens dobbel

Milan + Udinese H & H
HTML EMBED

Milan - Fiorentina, H 1,92

Hjemmelaget fra Milano har kommet tilbake på vinnersporet etter en tøff periode. Tapet mot Juventus ble etterfulgt av uavgjortkamper mot to nyopprykkede lag, men forrige rundes sterke borteseier over Hellas Verona viste at laget har kvaliteter.

Milan har hatt en relativt tøff start på sesongen, og møtt både Juventus, Lazio og Hellas Verona i løpet av de første syv kampene. Likevel har laget plukket jevnt med poeng og ligger foreløpig på en fjerdeplass. Troen på Champions League er så absolutt til stede.

Kaptein Montolivo har enda ikke spilt denne sesongen grunnet skade, og har noen uker til på sidelinjen. Pablo Armero har også slitt med spilletid, og er tvilsom.

Montella mot Inzaghi
Denne kampen er også en meget spennende trenerduell, mellom Vicenzo Montella og Filippo Inzaghi. To tidligere spillere med en stor CV, og på trenerbenken har de gjort sine saker bra.

Likevel har Fiorentina fått en svak start denne sesongen. De tapte også forrige helg mot Lazio og er nå på nedre halvdel av tabellen. Og som ikke det var nok - i Europa League er de også med, noe som gir en ekstra belastning. Senest torsdag spilte de bortekamp mot greske PAOK.

Det hjelper ikke at superdoen Mario Gomez og Giuseppe Rossi fortsatt er skadet. Solide Pizzaro er tvilsom.

Mye taler for en ny seier til Milan i denne kampen. Hjemmelaget har åpnet sesongen friskt, og vi har ingen problemer med å gi dem tillit til pene 1,92 i odds.

Udinese - Atalanta, H 1,80

Mange ble overrasket da Udinese tapte borte mot Torino forrige helg. Dagens hjemmelag har nemlig hatt en veldig fin start på sesongen, men tapt for begge Torino-lagene.

De virker uansett å ha noe godt på gang, og endelig har de mulighet til å kjempe om Europa-plasser igjen. Etter mange skuffende sesonger, har denne sesongens spill så langt gitt grunn til optimisme - femteplass etter syv kamper er godkjent.

I tillegg er de absolutt skadefrie.

Atalanta presterte å selge seg helt ut på deadline day, og mistet både Andrea Consigli og Giacomo Bonaventura på vinduets siste dag. Det var to bærebjelker i Bergamo-laget, og det har vist seg på resultatene.

For forrige rundes seier mot tabelljumbo Parma var den første siden runde to mot fjerde sisteplasserte Cagliari. Et vanligvis mye bedre hjemmelag enn bortelag, og Atalanta har virkelig problemer denne sesongen.

Rosseti og Estigarribia er ute, mens Gomez kjemper mot klokken til denne kampen.

Ingen tvil om hvilket lag som er i flyt. At Udinese får 1,80 på hjemmebane med den sesongstarten de har hatt, utnytter vi og fullfører dobbelen til pene 3,46 i odds.

Kommentarer til denne saken