*Nettavisen* Sportspill.

Millwall sliter på bortebane

TAPTE I LONDON: Millwall røk hele 6-0 for Tottenham på White Hart Lane i FA cupen. Foto: Matt Dunham (AP)

Vi setter pengene på et hjemmesterkt Rochdale-lag i utfordrerposisjon.

21.03.17 10:58

Uken startet greit, tross to feilvurderinger i GET-ligakampene. Dobbelen med Edmonton Oilers og Nashville Predators satt til 3,18 i odds og sørget for et lite overskudd på totalt tre tips.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1:
Bolton kobler opprykksgrepet
Oddstips 3: Port Vale kjemper for livet
Oddstips 4: Zucca og Rangers med enorme steg

Tabelltips Tippeligaen: Slik tror vi det ender
Tabelltips Lillestrøm: Rafn vil slå tilbake etter svensk mareritt

V4 Hagmyren: Utfordrende V4-omgang med godbiter på menyen
V64 Axevalla: V64-jackpot med en herlig banker

Dagens langoddsprogram er innholdsrikt, selv om toppfotballen lar vente på seg. League One og League Two stiller med et par-tre kamper hver og i lavere divisjoner er det full rulle i England. Dagen avsluttes med et tosifret antall NHL-kamper, med begge nordmennenes lag i aksjon.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Rochdale - Millwall, H 2,40.

League One og en viktig kamp i playoffstriden. Rochdale ligger i skrivende stund syv poeng bak sjetteplasserte Southend, men har to kamper til gode på denne rivalen. De var i elendig form og stod med elleve kamper på rad uten seier før de smadret Gillingham 4-1 forrige kamp, på hjemmebane.

Og det er på hjemmebane de leverer denne sesongen, 11-4-3 er knallsterke tall. Helgens seier var den første etter fire hjemmekamper på rad uten seier og den ga viktig selvtillit.

Spissen Joe Bunney var tilbake i helgen og spilte en viktig rolle i seieren etter sin lange skade. Backen Joe Rafferty er tvilsom igjen og spissen Steve Davies er skadet.

Kan stille uendret
Millwall-manager Neil Harris kan ha gleden av å stille med et uendret mannskap fra lag som spitle uavgjort mot Bury i helgen. Målvakt Jordan Archer er eneste skadde, han er tvilsom. Gjestene har spilt fem av de siste seks kamper på hjemmebane og ikke tapt noen av dem, formen er det lite å si på.

Også på bortebane er de godtgående for tiden, med fem bortekamper på rappen uten nederlag. Dette har forbedret en ellers svak bortestatistikk, som nå lyder 5-5-6.

Rochdale fikk en enormt forløsende seier sist og den kom i grevens tid. Vi tror de bygger videre på helgens triumf og spiller H til 2,40 mot et bortesvakt Millwall-lag.

Klikk her for å levere denne!

Annonsebilag