*Nettavisen* Sportspill.

Mirakelmannen Nordlie er tilbake

Tom Nordlie har vært i lignende situasjon før. Foto: Lars Kristian Aalgaard (NTB scanpix)

Trenernomaden er endelig tilbake i Tippeligaen etter noen år på sidelinjen. Det skal dagens motstander få merke på kroppen.

26.07.14 08:42

Sportspills øvrige lørdagstips:
Dagens singel: Aalesund har noe på gang
Dagens dobbel: KFUM er brutale hjemme
Dagens langskudd: Mirakelmannen Nordlie er tilbake
Tippekupongen: Gjør deg klar for tippefest
V75 Leangen: Frekk banker i jakten på millionene

Det er mye norsk fotball på lørdagens langoddsprogram, men det er godbiter fra hele Norden.

Dagens langskudd
Sandnes Ulf - Strømsgodset, H 2,90

HTML EMBED

Dagens langskudd

Sandnes Ulf - Strømsgodset H
HTML EMBED


Det hersker en følelse av stor optimisme i Sandnes om dagen, etter at mirakelmann Tom Nordlie endelig gjorde sitt comeback i norsk fotball. Med en ekstrem vane for å redde klubber i situasjoner som den Sandnes Ulf er i nå, tror mange det blir en lykkelig høst i Rogaland.

Andersen måtte gå
Asle Andersen skilte lag med sin langvarige arbeidsgiver etter at «Ulf» gikk på sitt fjerde rake tap, sist 3-1 mot Høiland og Molde. I denne tapsrekken er også et knepent tap mot dagens motstander på Marienlyst.

Johansson og Martin er ute i en lengre periode. I tillegg er Skjølsvik suspendert. Ulfs hjemmestatistikk er 2-3-3, nesten identisk som Godset bortestatistikk.

Tung periode for Godset
David Nielsen har ikke fått en enkel start som Godset-trener, men har overbevist styret i klubben nok til å få en fast stilling. Ronny Deila gjør foreløpig suksess i Skottland, men har kanskje etterlatt seg vel store sko å fylle i Drammen.

Godset har nå tapt to hjemmekamper på rad og tre totalt. To slitsomme kamper mot Steaua må ha satt sitt preg, og onsdagens kamp i Romania var av det intense slaget. Mellom kampen i Romania og dagens kamp har de kun rukket én trening.

Bortestatistikken, som har vært et problem i flere sesonger, lyder nå 2-3-3, og de har begynt å avgi poeng i kampene de vant i fjor.

Jørgen Horn og Kim Andre Madsen sliter enda med skader, mens Martin Rønning Ovenstad er ute en lengre periode. I tillegg er Francisco Junior og Marius Høibråten suspendert.

Verdi i H til 2,90
Sandnes Ulf er langt fra sjanseløse i denne kampen, og har alle forutsetninger for å gi Nordlie en drømmestart. Godset har enda ikke fått tid til å samle seg etter en tøff periode, og kan få et nytt, hardt slag i dag.

For en uke siden ville Sandnes neppe fått 2,90 i odds på hjemmeseier, men situasjonen har snudd dramatisk siden det. Likevel er det mye verdi i hjemmeseier her og Tom Nordlie kan fort vise seg å være tilliten vært alt i dag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag