Mjøndalens trener Vegard Hansen kommer til å hvile flere faste spillere i kveldens cupkamp grunnet tett program i Tippeligaen.
Mjøndalens trener Vegard Hansen kommer til å hvile flere faste spillere i kveldens cupkamp grunnet tett program i Tippeligaen. Foto: Fredrik Varfjell (NTB scanpix)

Mjøndalen kan få slite med 2. divisjonslag

Ørn Horten holdt Strømsgodset til ekstraomganger i cupen i fjor. I kveld står Mjøndalen for tur.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:  
Mange topplag i fare
Dagens dobbel 1:
  Barcelona holder lekestue
Dagens dobbel 2:  Cupspill til 5,06 i odds!
Jackpot i Viking Lotto:  Spill om 38 mill her!
V76 Bjerke:  Turboen må virke
V4 Täby:  Mer galoppsuksess

onsdagens oddsprogram vrimler det av spennende objekter, og vi kommer med en rekke spillforslag utover dagen.

Hovedkampen er selvsagt Barcelona - Bayern München i CL-semifinalen, men de aller beste spillene finner vi i annen runde i den hjemlige cupen. Det spilles også kamper i Serie A, hockey-VM og NHL-sluttspillet i dag.

Ørn Horten – Mjøndalen (2-0) H 2,12
Ørn Horten var nær ved å detonere en cupbombe av dimensjoner i annen runde forrige sesong, men måtte gi tapt for Strømsgodset etter ekstraomganger.

Vestfoldingene har vunnet begge hjemmekampene så langt i Oddsen-ligaen avdeling 2 (1-0 over Drammen og 3-0 over Gjøvik/Lyn), mens Ullern ble slått ut i første cuprunde.

Klubben spiller i Oddsen-ligaen for andre år på rad etter et opphold i 3. divisjon, og en plassering bedre enn tiendeplassen forrige sesong bør være innen rekkevidde. På topp har laget en spennende spiller i Jarle Belaska, som spilte for Mjøndalen i 2013

Mjøndalen fikk en fin start på comebacket i Tippeligaen, men på de siste tre kampene er det bare blitt ett poeng. Dermed seks poeng og 14. plassen fasiten etter seks serierunder.

Det er et ekstremt tett kampprogram i Tippeligaen om dagen, og Mjøndalen skal i aksjon både 9.- 12.- og 16. – mai før det blir en pause på seks dager. Trener Vegard Hansen har varslet at han kommer til å la noen av de faste spillerne få hvile i kveldens kamp.

Det er verdt å merke seg at klubben har en av de tynneste stallene i Tippeligaen.

Dette er ingen enkel oppgave for Mjøndalen, og vi setter pengene på en handikapvariant der hjemmelaget starter med tomålsledelse. Spillet går inn dersom Mjøndalen ikke vinner med mer enn ett mål.

Raufoss – Hønefoss (1-0) H 1,63
Raufoss slo ut Skedsmo på bortebane forrige runde og har fått en perfekt start i avdeling 2 i Oddsen-ligaen. 5-0 over Nybergsund, 2-0 over Moss og 6-1 over Strømsgodset 2 er ikke annet enn imponerende.

I fjor ble det et knepet tap mot Stabæk i annen runde i cupen.

Hønefoss gikk på et pinlig hjemmetap for Grorud i annen runde i 2014, men kom seg helskinnet gjennom runde én i år (4-1-seier over Hallingdal). Tok en fin 2-0-seier over Fredrikstad for tre serierunder siden, men har ellers tapt samtlige kamper i OBOS-ligaen og ligger sist etter seks runder.

Lagene spilte 1-1 i en treningskamp i vinter.

Hønefoss skal ut i en meget viktig bortekamp mot Strømmen allerede om tre dager, og kampprogrammet i OBOS-ligaen er for tiden like tøft som i Tippeligaen.

I dette spillet starter Raufoss med ettmålsledelse. Spillet går inn dersom Hønefoss ikke vinner.

Samlet odds for dobbelen: 3,46.

Kampstart: 18.00.

Hele onsdagens oddsprogram finner du her.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus