*Nettavisen* Sportspill.

Mjøndalen får ny opptur

Amahl William D'Vaz Pellegrino scoret seiersmålet for Mjøndalen i cupkampen hjemme mot Strømsgodset torsdag kveld.  Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Torsdag slo Mjøndalen ut storebror Strømsgodset av cupen. I dag jakter laget tre poeng hjemme mot Start i OBOS-ligaen.

04.06.17 08:01

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddsdobbel 1: Sarpsborg slår svekket Molde
Oddsdobbel 2: Aalesund med eventyrlig statistikk mot Haugesund
Odds OBOS-ligaen: Feite hjemmeoddser i flere kamper
Tippetips: Rosenborg slår tilbake
V4/V5 Klampenborg: Herlig søndagsgalopp fra Danmark

En herlig langoddssøndag står foran oss med seks kamper i Eliteserien og tilnærmet full runde i OBOS-ligaen. I tillegg spilles det en rekke kamper i Allsvenskan og Superettan og det vrimler av kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen her hjemme. Det er bra med spennende objekter.

Mjøndalen - Start H 2,50 (spillestopp 14.55)
Toppkamp i OBOS-ligaen med kampstart kl 15 søndag ettermiddag. Mjøndalen innfridde som vårt herlig objekt i 3-rundekampen mot Strømsgodset torsdag kveld til flotte 3,25 i odds. Like bra odds er det naturligvis ikke på Mjøndalen når de tar imot serietoer Start på Isachsen stadion søndag.

I sedvanlig stil har Mjøndalen levert sakene på hjemmebane (3-2-0) og vært noe mer variable på bortebane (0-3-2). Tilsvarende tall i fjorårssesongen var 9-6-0 på hjemmebane og 4-4-7 på bortebane, så det er ingen tvil om at Vegard Hansens gutter opptrer vidt forskjellig hjemme og borte. Er før denne runden på 6. plass i OBOS-ligaen med sine 14 poeng, men det er ikke avskrekkende avstand oppover.

Start var ved siden av Bodø/Glimt den store opprykksfavoritten før denne sesongen og må kunne sies å ha innfridd hittil. Totalt står Kristiansand-laget med 7-1-2 hittil og ikke overraskende er de to tapene kommet på bortebane, mot hhv Bodø/Glimt og Ranheim. Sist helg fikk laget godt betalt i hjemmemøtet mot Jerv og vant 3-2.

Hjemmesterke Mjøndalen viste moral da de snudde 0-1 til 2-1 seier mot Strømsgodset torsdag og selv om de to siste seriekampene på Isachsen stadion er endt uavgjort mot hhv Elverum og Sandnes Ulf, er Mjøndalen fortsatt ubeseiret på hjemmebane.

2,50 i hjemmeodds er bra betalt søndag og vi må sette noen kroner på bruntrøyene i dag også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag