Foto: Getty Images / All Over Press

Moa har funnet VM-formen

Hjemmesterke Hannover har fem strake hjemmeseire og vår egen Moa er endelig tilbake i form.

Kommersielt

Sportspills meny søndag
Oddstips 2: Liverpool er friskmeldt
Tippetips: Blir ikke kvitt Manchester United
Tippeliga: I dag ser vi på Aalesund

Søndagens langoddsprogram består av to høyinteressante oppgjør fra England. I FA-cupens kvartfinale møtes Manchester United og Chelsea, mens Liverpool tar imot formsterke Tottenham hjemme på Anfield til ligaoppgjør. Ellers er det en fullspekket liste med både fotball, vintersport og ishockey.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Levante - Getafe B 3,10
To poeng på de fem siste seriekampene for Levante nå og mye tyder på at luften har gått ut av ballongen. Kraftkrevende Europa League-kamper hjelper heller ikke på og så sent som torsdag var laget i aksjon hjemme mot Rubin Kazan i Europa League (endte 0-0). Har falt helt ned til 11. plass på tabellen med sine 35 poeng og har nå åtte poeng opp til Malaga på 4. plass. Solide 7-1-4 hjemme, men to strake tap på eget gress nå. Lille Getafe har nesten ubemerket avansert til 8. plass på tabellen med 38 poeng og har altså kun tre poeng opp til sjetteplassen (Europa League) og kun fem poeng opp til Malaga på 4. plass (Champions League-kvalik). Fire seire på de fem siste seriekampene og et av formlagene i Primera nå. Vi merker oss at Getafe vant tilsvarende oppgjør i fjor og her skulle oddsen vært satt jevnere. 3,10 for at formsterke Getafe fortsetter oppturen mot et hardt matchet Levante er et soleklart langskudd for oss søndag.

Eurojackpot: Vinn tidenes fotballtur og se to CL-kamper og Manchester United - Manchester City

Bodø - Runar H 2,45
Postenligaen håndball menn. Fem poeng skiller lagene på tabellen og hjemmelaget kommer fra en knallsterk borteseier mot Fyllingen i Bergen. Kveldens motstander Runar er omtrent av samme kaliber. Likevel settes bortelaget til 1,55 favoritt her. Greit nok at Runar spiller for medaljer, men på den annen side kjemper Bodø for å unngå å havne på den utsatte 10. plassen (har kun to poeng ned dit). For oss er hjemmeseier til "råflotte" 2,45 det eneste gangbare alternativet i denne kampen og denne må testes som et langskudd søndag.

Dagens avslag
Celta Vigo - Real Madrid
To poeng opp til sikker plass for Celta Vigo som røk hele 1-4 borte mot Sevilla sist mandag. Innfridde som en av våre utvalgte hjemme mot Granada i forrige hjemmekamp (2-1) etter et sent seiersmål og har sin klare styrke hjemme i Vigo (5-4-3). Real Madrid fikk litt hjelp av dommeren på Old TRafford tirsdag, men skal ha for at de også utnyttet utvisningen til Nani nesten umiddelbart og er altså klare for kvartfinalen i Champions League. Men har surra mye på bortebane denne sesongen og har faktisk ikke bedre enn 6-2-5 på bortebane. Var i kjempetrøbbel borte mot tabelljumbo Deportivo La Coruna i forrige seriekamp på bortebane, men to må det siste kvarteret berget tre poeng for Mourinhos menn. Vi merker oss at Celta Vigo vant 2-1 her i cupen for en måned siden og vi er slett ikke sikre på at Real Madrid er veldig skjerpet søndag. 1,35 for borteseier under de rådende omstendigheter, er nok et av Norsk Tippings aller dårligste tilbud søndag og denne er det bare å styre langt unna.

Norsk Tipping

Dagens spill
Hannover - Eintracht Frankfurt
Tysk Bundesliga. Hjemmesterke Hannover (8-2-2) ligger på 10. plass med 33 poeng før denne runden og har kun seks poeng opp til Schalke på den svært viktige 4. plassen (i tillegg en kamp mindre spilt). Måtte tåle 1-3 tap borte for sterke Borussia Dortmund sist helg, men gledelig nok for oss nordmenn var det Moa som scoret målet for Hannover og han har dermed scoret i to ligakamper på rad. Etter en svært trøblete høst for Moa er han endelig inne i startoppstillingen for Hannover og tross alle skadeproblemene står han med sju seriemål for Hannover denne sesongen. Fryktelig svake 2-1-9 på bortebane hindrer Hannover fra å ligge enda høyere på tabellen, men hjemme i Hannover er de fem siste seriekampene vunnet. Velkjente Mame Biram Diouf er skadet, men det spiller trolig mindre rolle nå som Moa har funnet scoringsformen.

Nyopprykkede Eintracht Frankfurt er i ferd med å gjennomføre en strålende sesong, men formen viser ikke bedre enn 3-2-3 på de åtte siste seriekampene og laget har falt til 5. plass på tabellen, dog er det kun ett poeng opp til Schalke på den svært viktige 4. plassen og med seier i ettermiddag vil laget gjenerobre den plassen. Har som Hannover sin klare styrke på hjemmebane (7-3-2), borte er det lenger mellom oppturene (4-2-6). Midtstopper Sebastian Rode må sone karantene i dag på grunn av fem gule kort.

Norsk Tipping tilbyr 2,15 i odds på meget hjemmesterke Hannover i ettermiddag og mot bortesvake og tildels formsvake Eintracht Frankfurt, må det være en flott odds. Kampen kan også spilles som singel og blir vår utvalgte i søndagens første oddstips.

Spilleforslag 1 søndag (spillestopp kl 15.25)
Hannover - Eintracht Frankfurt 2,15 3,05 2,85
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus