Per-Åge Skrøder står med åtte målpoeng for Modo hittil denne sesongen. 
Per-Åge Skrøder står med åtte målpoeng for Modo hittil denne sesongen.  Foto: Robert GranstrÖm (NTB scanpix)

Modo og Skrøder er ikke sjanseløse

Modo står fem strake tap i SHL og får i kveld besøk av serieleder Frölunda. Oddsen på hjemmeseier er helsprek.

Kommersielt

Det er et variert tirsdagsprogram på Langoddsen med Ligacup fra England og også i Frankrike, Tyskland og Nederland er det cup som gjelder denne midtuken. I tillegg er det en bråte med ishockey på programmet fra Norge, Sverige, Danmark, KHL, Finland og NHL.

Modo Hockey - Frölunda H 3,75
Svensk eliteserie der vi jakter et realt langskudd denne tirsdagen. Fem strake tap for Modo nå, men prestasjonenehar vært bedre enn det tapsrekken indikerer. I bortekampene mot Djurgården tredje sist kom laget tilbake fra 0-4 og vant siste perioden med 3-0, men tapte 3-4. I siste bortekamp mot Skellefteå var det samme visa. Midtveis i andre periode var laget igjen bakpå med 0-4, kom tilbake til 3-4, men fikk mål imot i de aller siste sekundene og tapte 3-5. De to siste hjemme er begge tapt mot daværende meget formsterke Brynäs (3-4) og i siste hjemmekamp ble det tap 2-5 mot meget oppadgående Växjö Lakers. I kveld er Kyle Wilsoon tilbake etter fem kampers karantene, mens den nye backen Patrick Dwyer trolig får sin debut.

Serieleder Frölunda går tom toget og står med 10 seire, en overtidsseier og kun et tap på de tolv første seriekampene. Det er dog verd å merke seg at sju av de tolv første kampene har vært spilt hjemme i Scandinavum, og borte er ikke nødvendigvis laget like overbevisende. Har dog vunnet tre av fem spilte borte. 4-2 mot Luleå (i andre serirunde og det Luleå som også åpnet sesongen meget svakt), 5-3 mot Växjö Lakers i femte serierunde ( Växjö som innledet med fire tap på de fem første) og 3-1 mot Karlskrona i forrige bortekamp (Karlskrona som har tapt 11 av de 12 første kampene). Borte mot Malmö ble det overtidsseier og borte mot Brynäs ble det sesongens hittil eneste tap (1-3). Med mannskapet ser det i all hovedsak bra ut.

Modo er klart bedre enn det tabellposisjonen indikerer, og har et høyt maksnivå. Men har slitt defensivt og derfor er tabellposisjonen som den er. Viktige Wilson er tilbake i kveld og Dwyer kan få sin debut. Frölunda har imponert voldsomt hittil, men kommer naturligvis til å tape flere kamper denne sesongen. 3,75 på at Modo endelig kommer seg tilbake på vinnersporet, er naturligvis et ordentlig langskudd, men laget er definitivt i stand til å vinne kveldens kamp og oddsen er sprek på Modo. Vi knaller til med et frekt langskudd på hjemmeseier i Fjällreven Center i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus