*Nettavisen* Sportspill.

Modo og Skrøder får ny tillit

Per-Åge Skrøder og Modo tok en sterk overtidsseier borte mot Färjestad torsdag kveld.  Foto: Robert GranstrÖm (NTB scanpix)

Torsdag lanserte Nettavisen et nytent Modo til skyhøy odds borte mot Färjestad. Fredag lanserer vi laget til flott odds hjemme mot Ørebro.

13.11.15 09:08

Sportspills meny fredag:
Oddstips 1: Fordel Bosnia i playoff
Oddstips 3: Skademareritt for Argentina
V65 Solvalla: Flott omgang på Solvalla

Det ble en gedigen norsk nedtur torsdag da vært kjære landslag tapte 0-1 hjemme for Ungarn og lagde et vanskelig utgangspunkt for seg selv før returmøtet i Budapest søndag kveld. Fredag er det Bosnia og Irland som tar fatt på sitt første oppgjør i playoffen, og ellers er det en rekke privatlandskamper på fredagens langoddsprogram. Merk også at kampen Argentina-Brasil som ble utsatt i natt pga regn, er satt opp igjen natt til fredag. Det er også en god del ishockeykamper på fredagens langoddsprogram.

Modo - Ørebro H 2,40
Vi sendte avgårde et realt langskudd på Modo borte til voldsomme 5,35 i odds mot Färjestad torsdag og det var slett ikke noe dårlig forsøk. Modo ledet tre ganger underveis, men dessverre for vårt tips så endte det uavgjort etter ordinær tid. Modo vant dog kampen etter forlengning og fikk altså en pangstart for sin nye trener Andreas Johansson.

I kveld er det ny kamp, men nå hjemme i Fjällreven Center og oddsen på Modo-seier i kveld er naturligvis ikke like sprek, all den tid de spiller hjemme. Men de er ikke satt til favoritt, og det kanskje forståelig all den tid laget nest sist på tabellen. Den nye backen backen Noah Welch gjorde en strålende debut for Modo torsdag og styrker garantert laget. Byron Richie er fortsatt skadet og Welch fortsetter som lagkaptein i kveld.

Ørebro er også back to back (betyr at de også spilte kamp i går kveld). Det var borte mot Skellefteå og der røk laget 2-3 etter forlengning. Har ellers ikke vært noe stort bortelag denne sesongen (1-2-4 totalt etter ordinær tid).

Nytente Modo burde vært satt til favoritt i kveld og etter gårsdagens flotte overtidsseier borte mot Färjestad, er det ingen grunn til ikke å backe laget også i kveld, 2,40 er flott odds for hjemmeseier og spilles.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag