Mohamed Elyounoussi avgjorde i sluttminuttene mot Viking på tirsdag.
Mohamed Elyounoussi avgjorde i sluttminuttene mot Viking på tirsdag. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Molde er ustoppelige

Tor Ole Skullerud har fått en virkelig flyt som Molde-trener, og har gode poengsjanser mot en underpresterende motstander.

Kommersielt

Det er alt fra Superettan til Tippeligaen og 3. divisjon på fredagens langoddsprogram.

Dagens singel
Haugesund - Molde, B 1,67

Hjemmelaget tok del i den relativt kjedelige 0-0-kampen mot Sandnes Ulf sist, og generelt kan man si at Haugesund har åpnet sesongen langt under forventning.

Det er mange ting å peke på for Grindhaug inn mot dagens kamp, men resultatene så langt tilsier at de skal få slite. De ligger helt sist på tabellen og har kun vunnet en gang, mot Brann på bortebane. Hjemmefortet deres har blitt redusert til et mindre skremmende sted å spille kamp.

Molde har åpnet sesong ditto imponerende, og tok en viktig seier i sluttminuttene mot Viking forrige runde. Etter Strømsgodset gikk på tap, har de fått en luke på fem poeng. Bra for Molde, kanskje litt dårlig for spenningen i Tippeligaen.

Det som imponerer mest med Molde, er utvilsomt mangfoldet i det offensive. I jakten på mål forrige helg torpederte de Viking helt til de til slutt kapitulerte.

Haugesund har falt veldig fra forrige sesong, og i dag får de besøk av ligaens desidert beste lag. 1,67 er godkjent odds på at de plukker nye tre poeng.

Dagens singel (spillestopp klokken 18.55).
Kamp 10: Haugesund - Molde, 4,25 - 3,60 - 1,67.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus