*Nettavisen* Sportspill.

Molde jakter et drømmescenario

Tor Ole Skullerud har hatt mye å juble for denne sesongen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Tor Ole Skulleruds menn skal til Ukraina for å kjempe om Europa League-plass, og har mange forutsetninger for å sikre et godt utgangspunkt.

31.07.14 09:38

Sportspills øvrige torsdagtips:
Dagens langskudd: Brommapojkarna byr på problemer

Det er Europa League som er i førersetet på dagens langoddsprogram.

Dagens singel
Zorya Lugansk - Molde, B 2,30

HTML EMBED

Dagens singel

Zorya Lugansk - Molde B
HTML EMBED


Denne kampen er flyttet til Kiev, etter UEFA i forrige uke besluttet å flytte alle kampene fra øst-Ukraina til mer fredelige omgivelser i vest.

Det betyr for Zorya at deres supportere må ta en over 80 mil lang tur fra Lugansk til Kiev for å støtte sitt lag. Det etter de hadde få problemer med å slå albanske Laci 5-1 sammenlagt i forrige runde.

Molde er suverene i Tippeligaen og har en ni poengs luke. Tor Ole Skullerud har blitt offer for mye misunnelse fra andre managere denne sesongen, siden han har den, med god margin, mest komplette stallen i Norge. Da er det også muligheter til å hevde seg i Europa.

Kom seg til tredje kvalifiseringsrunde med 5-2 sammenlagt mot Gorica. Var meget solide spesielt i hjemmekampen, men var aldri i nærheten av å tape borte heller.

Skulleruds lag har befestet sin posisjon som Norges beste lag den siste tiden med 6-1-0 i form. I løpet av hele sesongen har de tapt kun én kamp, og det mot Odd Grenland.

Molde er et veldig sterkt lag, og kan sikre et fenomenalt utgangspunkt med seier i kveld. Alt ligger til rette for at de kan klare nettopp det. 2,30 er meget god odds på at Molde tar med seg et drømmeresultat hjem til Molde.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag