INGEN DRØMMESESONG: Vincenzo Montella har slitt i både Milan og så langt i Sevilla denne sesongen.
INGEN DRØMMESESONG: Vincenzo Montella har slitt i både Milan og så langt i Sevilla denne sesongen. Foto: Rex/shutterstock (Shutterstock)

Montella er ikke Sevillas redningsmann

Italieneren har fått en tøff start på tilværelsen i Spania.

Kommersielt

Vi sikret et greit overskudd på lørdagens tre oddstips, da dobbelen med seiere til Burnley og Girona gikk inn til 3,23 ganger pengene.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 1:
Citys superstatistikk kan ryke på Anfield 
Oddstips 3: Sanchez-spekulasjonene ødelegger for Arsenal
Tippetips: Her kan Barcelona få trøbbel

V4 Charlottenlund: Dansk lunsj søndag

Det er en deilig søndag i vente, spesielt for fotballentusiaster: Liverpool skal møte Manchester City og Arsenal og Manchester United skal i aksjon i to andre kamper. Ellers spilles mye ligafotball i Spania, Tyskland og Frankrike, blant annet, før dagen avsluttes med full runde i NHL.

Dagens singel 2, innleveringsfrist klokken 16.10.
Alavés - Sevilla, H 3,00.

Hjemmelaget er i voldsomt trøbbel, så da hjelper det at de har vunnet tre av sine siste fem kamper, noe som har gitt dem ni av deres totalt 15 poeng. Og offensivt har de styrket laget med en viss John Guidetti på lån, han er aktuell for spill alt i aften.

3-0-6 er hjemmetallene til Alavés, så 60% av deres poeng er tatt her. Tre spillere går skadet og Alexis Ruano er suspendert for gule kort.

Sevilla sparket den kreftsyke Berizzo for så å erstatte ham med en viss Vincenzo Montella, som kommer fra en horribel høst i Milan. Horribel var også italienerens debut på trenerbenken, de tapte byderbyet mot Betis, den viktigste kampen hver sesong, 3-5 etter flere eksempler på elendig forsvarsspill. Nå har storklubben bare ett poeng på de siste fire.

Som vanlig er Sevilla soleklart best på hjemmebane og 3-0-6 er deres beskjedne tall på reisefot. Viktige spillere som Carrico og Pareja går stadig skadet, de har vært ute en god stund.

Alavés har funnet en vinneroppskrift og Sevilla virker helt ribbet for selvtillit. Her bør ikke bortelaget ta noe for gitt - vi forsøker et frekt hjemmespill til tre blank.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør