Katarina Bulatovic er en av nøkkelspillerne for Montenegro. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
Katarina Bulatovic er en av nøkkelspillerne for Montenegro. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC Foto: Andrej Isakovic (AFP / NTB scanpix)

Montenegro har siktet innstilt mot Norge

Montenegro er dunderfavoritter mot Angola i mandagens åttedelsfinale. Det lukter storseier for Norges kvartfinalemotstander.

Kommersielt

Sportspills øvrige mandagsmeny:
Oddstips 1: Leicester til strålende odds
Oddstips 2: Superduoen sørger for målrik kveld
Hockey-tips: Zuccas overmenn taper i natt
V64 Halmstad:
Superjackpot med over 2,1 mill ekstra
V65 Leangen:
Leangenfest med Blekkan

Det ble en strålende helg for Nettavisen/Sportspills oddstips. Lørdag innfridde Bologna (3,70 i odds) og Bournemouth (3,40 i odds) i to meget spreke singelspill. Søndagen ble enda bedre. Favorittdobbelen med seire til Atletico Madrid og Juventus til 2,37 i odds gikk inn, dobbelen med Griezmann som målscorer kombinert med over 2,5 mål mellom Tottenham og Newcastle til 3,72 i odds gikk inn, og søndag kveld ble det også klaff for håndballdobbelen til 3,61 i odds med handicapseier til Norge og seier til Danmark.

Det er litt stille etter stormen på mandagens langoddsprogram, men det spilles høyinteressante åttedelsfinaler i håndball-VM, og i Premier League gjeninntar Leicester serieledelsen dersom de vinner mot Chelsea i kveld.

Montenegro - Angola (handikap fulltid 0-10) - H 1,85
Håndballtipsene har sittet bra fra håndball-VM de siste dagene og dette ser ut som det klart beste spillet mandag. Montenegro er storfavoritter i kveld og blir altså Norges motstander i kvartfinalen onsdag med seier i kveld. Norsk Tipping vurderer Montenegro til så store favoritter i kveld, at det kun er satt handikapodds på kampen. Montenegro åpnet turneringen med uavgjort 28-28 mot Serbia, men deretter har det sett mye bedre ut. Meget overbevisende 32-15 mot Ungarn og hadde full kontroll i oppgjøret mot Danmark fredag selv om ikke det ble mer enn tomålsseier (ledet klart gjennom hele kampen). Katarina Bulatovic (32 scoringer og ni av ni straffer) og Jovanka Radicevic (34 scoringer) er de to scoringsmaskinene til laget.

Angola endte på 4. plass i sin gruppe, men røk på stortap mot både Sverige (23-37) og Nederland (24-37) i gruppespillet og normalt er Montenegro bedre enn både Sverige og Nederland. Det bør være gode sjanser for at Montenegro vinner kveldens åttedelsfinale med 11 mål eller mer, og oddsen på 1,85 er klart godkjent og spilles.

Russland - Sør-Korea over/under 55,5 mål - under 1,80
Russland er store favoritter i denne kampen og seier til Russland betales med 1,25 i odds. Russland vant samtlige kamper i gruppespillet, men i de tre kampene der det var noenlunde jevnbyrdige motstandere (Norge 26-25 og totalt 51 mål), Spania (28-26 og totalt 54 mål), og Romania (30-27 og totalt 57 mål), så var det altså kun en av de tre kampene måltotalen gikk over 55,5 mål.

Sør-Korea spilte uavgjort både mot Brasil (24-24 og totalt 48 mål) og Frankrike (22-22 og totalt 44 mål), men tapte oppsiktsvekkende 28-40 mot Tyskland og totalt altså 68 mål i den kampen). Uansett var det lite mål i to av de tre kampene der laget møtte jevnbyrdig motstander.

Fire av de seks kampene der Russland og Sør-Korea møtte jevnbyrdig motstand i gruppespillet gikk altså klart under 55,5 mål totalt. De tre åttedelsfinalene i går, som så forholdsvis jevne ut på forhånd endte med hhv 50 mål (Norges kamp mot Tyskland), 47 mål (Brasil mot Romania) og 45 mål (Danmark mot Serbia).

I kampen mellom Russland og Sør-Korea er det satt lavest odds på over 55,5 mål, mens under 55,5 mål betales med 1,80 i odds. Det er mange gode argumenter for at underspillet er bra i denne kampen.

Nettavisen lanserer dermed en dobbel med minimum 11-målsseier for Montenegro mot Angola og at kampen mellom Russland og Sør-Korea ender under 55,5 mål.

Totalodds for mandagens håndball-VM dobbel blir da 3,33.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør