Chelseas Diego Costa kan nesten ikke trene grunnet en strekkskade, men manager José Mourinho kommer til å bruke superspissen fra start i kveldens kamp mot Sporting Lisboa.
Chelseas Diego Costa kan nesten ikke trene grunnet en strekkskade, men manager José Mourinho kommer til å bruke superspissen fra start i kveldens kamp mot Sporting Lisboa. Foto: Stephen Pond (Pa Photos)

Mourinho gambler med Costa

Stjernespissen kommer trolig til å starte både mot Sporting og Arsenal til tross for at han sliter med en hamstringskade.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips: 
Skadeskutt PSG får det tøft
Langskudd 1: 
Klarer seg fint uten Riise
V5 klosterskogen:  Vi løper til lukene
V4 Axevalla:  Er dette dagens lunsjmann?
V64 Eskilstuna:  Superobjekter fikser cashen

Det ble en flott start på uken for Nettavisens oddstips mandag, med treff på to av tre spillforslag (Udinese - Parma H til 2,10 i odds og dobbelen Brommapojkarna - Halmstad B + Nordsjælland - OB H til 2,64 i odds). Undertegnedes 204 ordinære oddstips i 2014 har dermed gitt en tilbakebetaling på 102,6 prosent.

Tirsdag er det Champions League for alle penga på oddsprogrammet, men ikke glem at det også spilles en rekke kamper i Championship.

Dagens langskudd 2

Sporting Lisboa - Chelsea U


Sporting hadde en meget god fjorårssesong og er tilbake i Champions League for første gang siden 2009/10. Var det førende laget i åpningskampen mot Maribor, men et meget sent mål av Luka Zahovic sørget for at oppgjøret endte 1-1.

Klarte heller ikke å holde på ledelsen i toppkampen mot Porto fredag, og laget har spilt uvanlig mange uavgjorte matcher denne sesongen (fire av seks kamper i serien).

Skademessig ser det meget bra ut i kveld; reserven Ramy Rabia er eneste fravær.

Chelsea så ut til å ha full kontroll i premieren mot et svekket Schalke, men engelskmennene klarte aldri å sette inn mål nummer to og slapp etter hvert tyskerne inn i kampen. Klaas-Jan Huntelaar utliknet i andre omgang, og kampen endte 1-1.

Til kveldens kamp er Ramires og Didier Drogba ute med skader.

Toppscorer Diego Costa sliter fortsatt med hamstringen, og manager José Mourinho har tidligere uttalt at spanjolen kun er i stand til å spille én kamp i uken. På pressekonferansen mandag avslørte imidlertid Mourninho at han kommer til å bruke Costa fra start i kveld – og også i søndagens viktige kamp mot Arsenal dersom det skulle være mulig.

Sporting er et meget godt hjemmelag og er ubeseiret Estadio José Alvalade i Europa-sammenheng på de siste 16 kampene. Tapte bare én seriekamp hjemme forrige sesong og er uten tap så langt i høst.

Chelsea er normalt meget farlige på bortebane når de kan komme på overganger mot lag som blir for dristige fremover. Sporting er garantert klar over den faren, og vi ser ikke for oss at laget kommer til å blottlegge seg mye.

Vi ser for oss en jevn kamp, og med tanke på at Sporting har spilt veldig mye uavgjort denne sesongen, frister det å spille U til 3,60 i odds. Det er et resultat begge lag kan leve med.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus