*Nettavisen* Sportspill.

Moyes' siste sjanse?

Får David Moyes endelig noe å smile for etter kveldens CL-kamp mot Olympiakos?

Suksess i Champions League er trolig eneste mulighet Manchester United-manageren har til å redde jobben.

19.03.14 12:16

Øvrige tips fra Sportspill onsdag:
Tippetips:
Har scoret 30 mål på 6 kamper
V4/V5 Bergsåker:
Den femsifrede jakten
V5 Skive:
Sprek ettermiddagsmeny

Sportspills oddstips satt som smurt for tredje dag på rad tirsdag, da samtlige tre spillforslag (til 2,40, 2,70 og 2,72 i odds) gikk inn. Vi har nå prikket inn åtte av de siste ni spillforslagene.

Returmatchene i CL er selvsagt høydepunktet på onsdagens oddsprogram, men vi kan blant annet også spille på norsk cupkvalifisering, svensk hockey og Postenligaen.

Dagens langskudd
Manchester United – Olympiakos, videre til kvartfinale H 2,75

Uniteds marerittsesong fortsatte med 0-3 hjemme for erkerivalen Liverpool søndag. Bare suksess i Champions League kan reddet stumpene, men da må man ta igjen 0-2 fra det første møtet med Olympiakos.

Og for å klare det må nivået opp flere hakk fra Liverpool-matchen og det laget presterte i Hellas. United har for tiden en lite tydelig plan i angrepsspillet, og Robin van Persie er milevis unna fjorårssesongen.

Manager David Moyes er i hardt vær, og det er tvilsomt om han får beholde United-jobben etter sesongen dersom det ikke blir suksess i CL og et spillemessig løft i PL i vårsesongen.

Skulle det bli sorti i kveld, er det heller ikke helt utenkelig at han må ta hatten sin og gå allerede denne uken. Men vi tror United er i stand til å slå ut Olympiakos. Det er ikke Bayern München eller Real Madrid som kommer på besøk, men høyst overkommelige grekere som stiller uten sine soleklare toppscorer fra gruppespillet (Konstantinos Mitroglou har gått til Fulham).

Vi må huske på at United var i godt, gammelt slag i gruppespillet, der det ble full pott på Old Traff og null tap på seks kamper. Kveldens oppgjør er ikke en kjedelig ettermiddagskamp mot Hull. Det er en kvartfinale i CL som står på spill. United-stjernene kan avgjøre alt selv, på et fullsatt Drømmenes teater, med flomlys og CL-atmosfære.

Juan Mata er ikke berettiget for spill for United i Champions League, men han har så langt uansett ikke klart å heve lagets lite kreative midtbane nevneverdig etter overgangen fra Chelsea. Jonny Evans og Chris Smalling er ute med skade.

Olympiakos fikk en reaksjon etter United-seieren og tapte de to følgende matchene i den hjemlige ligaen. Vant imidlertid 2-0 hjemme mot Panthrakikos i helgen og leder tabellen suverent.

Javier Saviola og Ivan Marcano er tilbake i full trening og er med i troppen. Michael Olaitan og Dimitris Siovas er skadet.

Vi tror United er i stand til å hente inn 0-2 og setter langskuddpengene på at engelskmennene avanserer til kvartfinalen.

Manchester United – Olympiakos, videre til kvartfinale 2,75 - 1,30
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens spill
Motherwell – Inverness H 1,90
Motherwell har et godt tak på bronsemedaljen i Skottland og har også mulighet til å vinne sølv, slik laget gjorde forrige sesong. Har bare tatt fire av tolv mulige poeng på de fire siste kampene, men tre av dem har gått på bortebane. Hjemme er det blitt 4-1-0 på de fem siste.

Keeper Lee Hollis er ute med fingerbrudd og erstattes av Gunnar Nielsen, som er tilbake fra skade. Steven Hammell, Zaine Francis-Angol og Stuart Carswell er alle tilgjengelige etter skadeavbrekk.

Inverness står med 0-1-3 i de fire siste kampene i serie og cup, og har tapt 0-5 både for Dundee United og Celtic i denne perioden.

Er inne i et knallhardt kampprogram, og spilte kamp både 9.- 12.- og 16. mars. Søndag spilte laget cupfinale mot Aberdeen foran 51.000 tilskuere på Celtic Park. Det endte med tap på straffekonk, og mange spillere er nok slitne både mentalt og fysisk etter den bataljen.

Til sammenlikning har Motherwell hatt spillefri siden 3-3-kampen borte mot Hibernian 8. mars.

Inverness-manager John Hughes har en fulltallig tropp, og det er ikke umulig at han lar noen av de faste spillerne få litt hvile i kveld.

Motherwell stiller uthvilt og er i knallform på hjemmebane. Vi tror laget fra North Lanarkshire hevner 0-2-tapet for Inverness tidligere i sesongen.

Motherwell – Inverness 1,90 - 3,20 - 3,25
Klikk her for å levere dette spillet


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag