Manchester United-floppen David Moyes har fått en brukbar start på karrieren som Real Sociedad-trener.
Manchester United-floppen David Moyes har fått en brukbar start på karrieren som Real Sociedad-trener. Foto: Alvaro Barrientos (AP / NTB scanpix)

Moyes møter tannløst bortelag

Celta Vigo har tapt seks bortekamper på rad før kveldens kamp mot Real Sociedad.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Tippetips:  
Liverpool-derby der alt kan skje
Dagens langskudd:  
Real sliter før hatkampen
Dagens dobbel 1:
  Svindal vinner duellen
Dagens dobbel 2:  
Spennende spill til 3,87 i odds
V75 Biri:
   Største jackpot siden 2010

Vi står overfor en strålende langoddsdag med full rulle i alle de store fotballigaene. I England spilles klassikerne Tottenham - Arsenal og Everton - Liverpool, mens Atletico og Real barker sammen i La Liga.

I tillegg er det VM i utfor for menn og verdenscup i skiskyting og hopp.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

     

Dagens oddstips 1

     
         Real Sociedad - Celta Vigo          H    
 


Real Sociedad fremstår som noe forbedret under David Moyes og har blant annet slått Barcelona på hjemmebane i år. Vant over Eibar i den siste hjemmekampen, men hadde å lite å stille opp med mot Real Madrid sist og tapte 4-1 på bortebane.

Ligger for tiden på 13. plass med 22 poeng på 21 kamper. Har 4-1-1 på de siste seks hjemmekampene.

Er svekket offensivt av at toppscorer Carlos Vela (sju mål) er havnet på sykestua med en kneskade. Den faste midtbanespilleren Sergio Canales ser ut til å rekke kampen, men Carlos Martinez (forsvar) er ute.

Celta Vigo har tatt to poeng mer enn dagens motstander og befinner seg tre plasser høyere på tabellen. Slo Cordoba 1-0 på hjemmebane forrige runde, den første seieren på 11 kamper. Står med skrekkelige 0-0-6 og 1-9 i målforskjell på de siste seks bortekampene.

Den defensive midtbanespilleren Nemanja Radoja har igjen fått problemer med lysken, og rekker ikke dagens kamp. Midtstopperen Gustavo Cabral og backen Carles Planas trøbler også litt, men er med i troppen.

Den faste backen Hugo Mallo ble operert for en snau måned siden og har en del uker igjen før han er fullt restituert. Den faste midtbanespilleren Fabian Orellana (fire mål og én målgivende) er suspendert.

2,35 i odds på hjemmeseier er greit betalt med tanke på Reals gode hjemmeform og Celtas forferdelige bortestatistikk i vinter.

Spillstopp: kl. 21.55.