*Nettavisen* Sportspill.

MSN kommer til kort mot Real Madrid

KJENT SYN: Vi har alle sett Real Madrids Cristiano Ronaldo gjøre dette så mange ganger. Vi får nok se det igjen mot Barcelona. Foto: Javier Soriano (Afp)

Bunnsolide Real Madrid vil utnytte hjemmefordelen mot serieleder Barcelona.

21.11.15 12:06

Oddstips 1: Katastrofale Start er ribbet for selvtillit
Oddstips 3: Garantert målfest med Leicester
Oddstips 4: Hull stormer videre
Oddslangskudd: Trøbbel i vente for Manchester United
Dagens tippekupong: Sterling får juble mot Liverpool

TV-kampene: Helgens TV-sendte fotball
Skaderapport PL: Disse mister helgens Premier League-runde

V75: 21 millioner ekstra i herlig V75-omgang
V4: Herlig bjerkevorspiel

Tennis: Federer får bank av kompisen

Det er flere kamper det er verdt å få med seg denne helgen, og mye å velge i på dagens langoddsprogram.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 18.10.
Real Madrid - Barcelona, H 2,35

Hovedstadsklubben i Spania har scoret hele 26 mål på elleve kamper, men det som er enda mer imponerende er at hvittrøyene bare har sluppet inn syv mål i ligasammenheng. Benitez' menn befinner seg på 2. plass i La Liga, tre poeng bak Barcelona, og kan dermed med seier i denne kampen tette den lille luken som har oppstått.

Real Madrid har den nest-beste hjemmestatistikken i La Liga. Gigantklubben har enda til gode å tape på Santiago Bernabeu, og står med 4-1-0 så langt på hjemmebane. Uavgjortresultatet kom hjemme mot Malaga.

Forrige uke så det mørkt ut for Real Madrid på skadefronten, men det kan se ut som de mørke skyene virkelig har forsvunnet. Karim Benzema, Gareth Bale, Marcelo og Sergio Ramos var alle usikre for noen dager siden, men det ser ut til at alle de kommer til å bli klar til oppgjøret. Det er fortsatt litt usikkerhet rundt Keylor Navas, men dersom han ikke skulle bli klar har de fortsatt en god backup i Kiko Casilla.

Messi eller ikke?
Det er ikke like mye å glede seg over på skadefronten for Luis Enrique og Barcelona. Enrique vet at han må klare seg uten stjerneskuddet Rafinha som er ute resten av sesongen, og ser ut til å være den eneste spilleren som garantert går glipp av oppgjøret. Mer bekymringsverdig er nok situasjonen rundt Ivan Rakitic og Leo Messi.

Messi har vært tilbake i trening, og rapportene tilsier at han skal være på god vei i opptreningen, men om han rekker oppgjøret mot Real Madrid er det bare de i Barcelona som vet. Javier Mascherano er tilbake fra suspensjon, og tar trolig plass på midtbanen. Jeremy Mathieu er ventet å spille stopper.

Barcelona topper tabellen i Spania, og har den beste hjemmestatistikken i ligaen, men vil ikke være like fornøyde med bortestatistikken sin. 3-0-2 er fasiten, og den katalanske klubben har både scoret og sluppet inn syv mål borte fra Camp Nou. Selv om bortestatistikken ikke er den beste, kan Luis Enrique glede seg over samarbeidet på topp.

Det var mye fokus på MSN (Messi, Suarez og Neymar) forrige sesong, men med Messi skadet den siste tiden, har S og N virkelig stått frem og har seg i mellom scoret 19 mål på de siste ti kampene.

Real Madrid kommer til å gi alt for å få alle poengene i denne kampen, og dermed tette luken opp til Barcelona. Med sitt bunnsolide forsvar og offensive arsenal tror vi at Real Madrid kommer til å dra nytte av hjemmefordelen og gå seirende ut av El Clasico.

Det er ikke ofte vi ser Real Madrid spille kamp med fine 2,35 i odds, og vi backer de kongelige hvite mot erkerivalen.

Annonsebilag