Nolito ble kampens eneste målscorer da Celta slo Sevilla i lagenes forrige møte i mars, men i kveld er både han og angrepsmakker Joaquin Larrivey ute med karantene.
Nolito ble kampens eneste målscorer da Celta slo Sevilla i lagenes forrige møte i mars, men i kveld er både han og angrepsmakker Joaquin Larrivey ute med karantene. Foto: Miguel Riopa (Afp)

Møter to fullstendig formløse lag

Sevilla og Villarreal bør ta enkle poeng mot de to lagene som ligger nederst på La Ligas formtabell.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill lørdag:
Oddstips 1: 
Wigan kan ikke prioritere cupen
Oddstips 2: 
Tunge fravær for Newcastle
Tippetips: 
Store penger på gang?
Tour de Ski:
  Røthe er ikke sjanseløs
Tour de Ski:  
Bjørgen til over to ganger pengene
V75 Biri:
   Jackpot med Jerven

FA-cupen dominerer lørdagens langoddsprogram, men det er også godbiter som La Liga og Tour de Ski på menyen.

Dagens dobbel

Sevilla - Celta Vigo H
Elche - Villarreal B


Sevilla - Celta Vigo H 1,55

La Liga er i gang igjen etter en om lag to uker lang juleferie.

Sevilla avsluttet 2014 sterkt og hadde 4-1-0 på de siste fem i serie og cuper. Ligger på sjetteplass i serien, men har bare ett poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir muligheter for Champions League-spill til høsten. Har spilt én kamp mindre enn CL-rivalene, men det er tvilsomt om den vil hjelpe laget oppover på tabellen ettersom Real Madrid er motstander.

Sebastian Cristoforo, Coke Andujar og Piotr Trochowski ser ut til å være ute i kveld, men nøkkelspillere som spissen Carlos Bacca (ti seriemål) og midtbanegeneralen Grzegorz Krychowiak er med.

Celta Vigo startet sesongen bra, men har prestert fint lite etter borteseieren over Barcelona i november og avsluttet 2014 med ett poeng og null mål på de siste seks seriekampene (mot blant annet overkommelige motstandere som Rayo, Almeria og Eibar).

Joaquin Larrivey, Nolito og Augusto Fernandez soner karantene i kveld, noe som er svært dårlig nytt for et lag som har sluttet å score mål. De to førstnevnte har nemlig stått bak 12 av lagets 17 scoringer i serien.

Sevilla er som vanlig bunnsolide på hjemmebane (5-3-0 på de første åtte i serien) og bør ha gode vinnersjanser mot et svekket Celta som sviktet helt i desember.

Elche - Villarreal B 1,65
Det er lite som har stemt for Elche denne sesongen, og laget ligger sist i La Liga med 10 poeng på 16 kamper. Har også sluppet inn flest mål av samtlige lag.

Avsluttet 2014 med fire strake tap og seks kamper på rad uten seier. Har kun vunnet én gang på hjemmebane og er ligaens nest svakeste hjemmelag.

Den faste forsvareren Edu Albacar er ute med karantene i kveld. Det ser også ut til at Pedro Mosquera, Jose Angel og Sergio Pelegrin er ute med skader.

Langt lystigere jul for Villarreal, som klatret som en rakett på tabellen før pausen takket være fem strake seiere. Ligger på femte, og det er bare ett poeng opp til den ettertraktede fjerdeplassen.

Er ligaens fjerde beste bortelag med 4-3-1 og 11-5 i målforskjell på de åtte første bortekampene.

Tomas Pina er ute med karantene, mens Cani og Mateo Musacchio står over med skader.

Sommersigneringene Luciano Vietto og Denis Cheryshev (på lån fra Real Madrid) ble bare bedre og bedre utover høsten, og ligaens svakeste forsvar skal få slite med å stanse Villarreals offensive kraft.

Vi anbefaler normalt ikke B til såpass lav odds som 1,65, men gjør et unntak her.

Samlet odds for dobbelen: 2,56