*Nettavisen* Sportspill.

Müller er i fyr og flamme

BOMBER: Thomas Müller er virkelig i siget for tiden. Foto: Russell Cheyne (Reuters)

Med seks mål på fire ligakamper, har Thomas Müller vist fremragende form i sesonginnledningen.

16.09.15 11:18

Sportspills øvrige meny onsdag:
Dagens langskudd:
Dzeko er endelig midtpunktet
Tippekupongen:
Stol ikke på storfavorittene
Dagens dobbel:
Valencia er "umulige" hjemme

V76 Bjerke: Kim styrer butikken på Bjerke
V4 Øvrevoll
: Det lukter store penger

ENORM VikingLotto-pott: Hva er det med tallet 69?

Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

TV-kampene: Slik ser du CL-festen på TV

Det er nok en gang Champions League som dominerer langoddsprogrammet og det er en rekke storkamper som pryder oppsettet.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Thomas Müller scorer mot Olympiakos, ja 2,50.

Olympiakos og Omar Elabdellaoue har fått en - som ventet - god start på hjemlig liga, og de har tre seire fra tre kamper. De har dog møtt svak motstand i det som er en svak liga totalt sett.

Når Olympiakos spiller hjemme mot storlag som dette, vil fansen sørge for å sette helt ekstreme rammer rundt kampen. De vet også at Thomas Müller er en mann de må passe spesielt godt på, men det er så mange stjerner i dette Bayern-laget at man ikke kan la noen gå uvoktet.

Bayern München skal etter alle solemerker ta denne kampen, men de slet stort mot Augsburg i helgen, og måtte ha hjelp fra et noe tvilsomt straffespark for å sikre triumfen. Uavgjort her ville heller ikke vært helt krise, tross alt.

Thomas Müller er vårt objekt denne onsdagen og grunnen er enkel: Han er ustoppelig for tiden. Müller har scoret i alle ligakampene så langt og er også straffesparkskytter, og han vil garantert komme til store målsjanser.

Han har virkelig prikket inn storformen og scoret også tre mål på de to landskampene i pausen. Totalt har han åtte mål på syv EM-kvalifiseringskamper.

I det humøret Müller er i for tiden, skal Elabdellaoue og de andre få mer enn nok med å holde han under kontroll. Vi tror de feiler og at Müller scorer til 2,50 i odds - et svært fristende spill!

Annonsebilag