Romelu Lukaku scoret to av målene borte mot West Bromwich sist mandag og er i form.
Romelu Lukaku scoret to av målene borte mot West Bromwich sist mandag og er i form. Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

Nå er det dags for Everton

Herlig dyberby mellom Everton og Liverpool søndag ettermiddag. Formsterke Everton har gode muligheter til en sjelden Derbyseier i dag.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 2: Ranheim jakter playoff
Oddstips 3: Ubeseirede Sampdoria til brakodds
Oddstips 4: Djurgården har tatt kvelden
Oddslangskudd: United kan senke Arsenal igjen
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
V64 Romme: Herlig jackpotomgang med 1,3 mill ekstra
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Vi har en strålende søndag foran oss på Langoddsen. I England er det duket for to knallkamper når Everton tar imot Liverpool på Goodison og Arsenal tar imot Manchester United på Emirates. I Kristiasund er det fotballfeber når hjemmelaget tar imot Brann til hyperspennende toppkamp i OBOS-ligaen og i i Madrid er det duket for byderby mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Ellers er det flust av interessante objekter.

Det ble eller en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Hovedobjektet Blackburn (2,15 i odds) og Stabæk gjorde jobben med stil borte mot Mjøndalen. Det ga to dobbeltreff til hhv 3,55 og 3,33 i odds.

Everton - Liverpool H 2,45 (spillestopp kl 14.25)
Det er duket for intenst byderby på Goodison Park i ettermiddag når formsterke Everton tar imot Liverpool. Bortetap for Manchester City i tredje serierunde er eneste tap for Everton som har åpnet denne sesongen klart bedre enn forrige sesong og totalt står med 3-3-1 og 12 poeng etter de sju første seriekampene. Seier i ettermiddag vil kunne føre laget opp opp 3. plass (avhengig av utfallet i kampen mellom Arsenal og Manchester United). Meget viktige John Stones er friskmeldt, det samme gjelder forsvarskollega Seamus Colema.

Liverpool vant 3-2 hjemme over Aston Villa sist helg, men har fortsatt tilgode å imponere denne sesongen (kanskje bortsett fra åpningskampen borte mot Stoke og i førsteomgangen borte mot Arsenal). Har kun poenget mindre enn Everton (11 poeng og 3-2-2 totalt), men har ikke møtt allverdens til motstand i de fire hjemmekampene (2-1-1 på disse). Roberto Firmino, Jordan Henderson og Dejan Lovren er alle fortsatt ute, mens Christian Benteke er på vei tilbake etter skade.

1-3-1 på de fem siste tilsvarende på Goodison Park og vi må helt tilbake til sesongen 2010/11 for å finne sist Everton vant tilsvarende oppgjør. De tre foregående sesongene har tilsvarende oppgjør endt med poengdeling.

Det er ikke noe garantispill dette, men søndag må det være verd å sette pengene på godtgående Everton til pene 2,45 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus