Brynäs-spillerne jubler etter SM-gull i 2012.
Brynäs-spillerne jubler etter SM-gull i 2012. Foto: Pontus Lundahl (NTB scanpix)

Nå er det på tide å spille Brynäs

Vi har tippet imot Brynäs to ganger på rad. Nå tror vi på seier.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens langskudd: Liverpool går ut i hundre
Dagens dobbel: 
Vålerenga skal vinne hockeyfesten
V4 Boden:
  Vidåpen omgang
V5 Momarken: 
Samlebonger til lunsj
V65 Forus:
  Meget spennende omgang

Vi står overfor et spennende tirsdagsprogram på langoddsen. I ligacupen barker Chelsea og Liverpool sammen i semifinalen, og i Championship spilles det viktig kamper.

Vi kan ellers blant annet spille på italiensk cup, Afrikamesterskapet, Get-ligaen og SHL.

Dagens oddstips

Brynäs - HV71 H


Brynäs er et lag vi har hatt mye suksess med på med oddstipsene i vinter (riktig treff fire ganger på rad). Gävle-klubben er forutsigbar å spille på ettersom prestasjonene på hjemmebane og bortebane er som dag og natt.

Hjemme i Gavlerinken Arena er det blitt 39 poeng på 20 matcher, noe som er femte best i SHL. Skulle det bli seier i kveld, vil laget klatre til tredjeplass på hjemmetabellen. På borteis er det derimot blitt utrolige 9 poeng på 21 forsøk.

Laget kommer fra to strake bortetap fredag og lørdag (som vi varslet om i tipsene begge dager). Det første kom mot sterke Växjö, mens det var langt tyngre å tape for Leksand dagen etter. Ikke bare kom hjemmelagets vinnermål kun sekunder før full tid etter en omdiskutert utvisning, men lagene byttet også plass på tabellen etter kampen.

Brynäs ligger nå nest sist og risikerer å måtte spille kvalifisering for å unngå nedrykk.

Laget hentet nylig inn tidligere Luleå-trener Thomas «Bulan» Berglund og den tidligere Djurgården-profilen Petter Nilsson som nytt trenerteam. Dette blir duoens første hjemmekamp.

Forwarden Daniel Mannberg (tidligere Luleå) ble mandag hentet inn som erstatter for Jesse Niinimäki, men ser ikke ut til å være med i dagens tropp. Bernhard Starkbaum overtar keeperplassen, ellers blir formasjonene de samme som mot Leksand.

HV71 ligger på tredjeplass med 68 poeng på 40 matcher. Selv om det er blitt seier i de to siste kampene, kan man ikke si at formen er veldig god.

Forrige runde ble det 0-0 etter ordinær tid hjemme mot tabelljumbo Modo, og seieren kom altså i overtidsspill. Ifølge rapportene spilte laget en svak kamp hjemme mot Örebro nest sist, men HV71 ble blant annet reddet av dårlig målvaktspill fra hjemmelagets side og vant til slutt 5-4.

Før det ble det tre strake tap for Djurgården, Växjö og Färjestad. HV71 er ikke blant de beste bortelagene i ligaen og står med 23 poeng på 19 matcher.

Brynäs er normalt til å stole på i Gavlerinken, og vi tror laget revansjerer seg etter det forsmedelige tapet for Leksand i helgen.

H spilles til 2,45 i odds.