*Nettavisen* Sportspill.

Nå er Genoa best i byn

Diego Perotti og Genoa viser form for tiden og skal ha bra sjanse i byderbyet mot Sampdoria lørdag kveld. Foto: Andreas Solaro (Afp)

24.02.15 10:01

Sportspills lørdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Sherwood får en drømmestart
Oddsdobbel 2: Nå løsner det endelig for Köln
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
VM på ski: Gullfesten fortsetter
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V75 Bergen: Dobbel sjuerpott med frekk banker
V4 Gävle: Ny V4-fest i vente

Vi har en eventyrlig flott langoddslørdag foran oss med toppfotball fra hele Europa, vi har VM på ski med både Marit Bjørgen og Petter Northug på ny gulljakt. hopperne skal kjempe om gull i liten bakke og i tillegg er det masse ishockey på programmet.

HTML EMBED


Sampdoria - Genoa B 2,85
Dette er altså et byderby der begge bruker Stadio Luigi Ferrari som hjemmebane. Etter en overraskende bra høstsesong for Sampdoria, har det buttet realt imot på slutten og 0-2-2 på de fire siste seriekampen betyr at Sinisa Mihailovics gutter faller på tabellen. Sist ble det skuffende 1-2 tap borte for Chievo. Etter at ca to tredjedeler av sesongen er unnagjort. ligger laget på 7. plass med 35 poeng, men det er kun sju poeng opp til Napoli på den viktige 3. plassen.

Også Genoa leverte en flott høstsesong, men tok tre poeng på seks seriekamper rundt juletider. Nå har det løsnet igjen og på de tre siste seriekampene har laget tatt sju poeng. Det har sendt laget forbi byrivalen. Samme antall poeng som Sampdoria, men bedre målforskjell. Den innlånte spissen Niang (fra Milan) har satt fart i angrepet og scoret to mål for laget sist helg i 5-2 seieren hjemme mot Verona.

Bookmakerne og Norsk Tipping har satt Sampdoria til forholdsvis klar favoritt her. Det står riktignok 3-1-1 i favør Sampdoria på de fem siste tilsvarende, men denne sesongens utgave av Genoa er bedre enn på flere år. 2,85 for at Genoa tar seieren i dette lokaloppgjøret er strålende oss og må testes lørdag kveld.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.