KJØR DA: Bojan er i gnistrende form etter skadecomebacket, og avgjorde også mot Swansea sist mandag.
KJØR DA: Bojan er i gnistrende form etter skadecomebacket, og avgjorde også mot Swansea sist mandag. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Nå er Stoke i flytsonen

Tre ettmålsseire på rad har gjort sitt for å snu alt på hodet i Stoke. I dag kommer seier nummer fire.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1
: Blackburn vinner derbyet
Oddstips 2: Blir ikke kvitt marerittstatistikken 
Langskudd: West Ham slår Chelsea
Tippekuppongen: Fem millioner i tippepotten!

Skaderapport OBOS-ligaen: Disse mister helgens runde.
TV-kampene:
Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

V75 Sørlandet: Herlig omgang med dobbel syverpott!

Det er duket for en absolutt strålende lørdag på langoddsprogrammet. Premier League er på sitt beste, sammen med drøssevis av kamper fra hele Europa.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Stoke + Over 2,5 mål i Leicester - Crystal Palace, samlet odds 3,22.

Stoke - Watford, H 1,95
Etter en noe tung start på sesongen, har det endelig løsnet og de har fire ettmålsseire på rad i alle turneringer. Forrige mandags 1-0-seier over Swansea var svært imponerende og de er en helt annen soliditet over dette Stoke-laget nå. I tillegg er det offensive åpenbart styrket av Bojans formretur.

Tradisjonelt er de et svært solid hjemmelag og Britannia bruker å være en fryktet stadion for de fleste lag. De har også spilt svært godt den siste drøye måneden - altså lengre enn bare de siste seirene.

Likevel har de havnet et stykke bak målsettingen på tabellen og har fortsatt et stykke å gå til der de ønsker å være. Seier er på mange måter påkrevd i denne kampen.

Jonathan Walters, Mame Biram Diouf, Shay Given og Ryan Shawcross er alle tvilsomme, men bør rekke kampen.

Watford har sluknet fullstendig etter en svært bra sesongstart. Det har blitt med ett poeng de siste tre kampene - mot Bournemouth. De har dog hatt svært hard motstand de siste ukene.

For Mark Hughes er det ingen tvil om hvilken spiller han må se opp for før kampen: Odion Ighalo. Han har scoret fem av lagets totalt seks mål, og man venter stadig på at det skal løsne for Troy Deeney.

Watford har sine styrker defensivt, men har slitt også der de siste kampene. På en god dag er de svært vanskelige å bryte ned.

Jurado og Joel Ekstrand er stadig ute for gjestene.

Hjemmelaget har form og flyt, med nesten hele troppen tilgjengelig. Her vinner Stoke og 1,95 er svært godt betalt på et normalt så solid hjemmelag.

Over 2,5 mål i Leicester - Crystal Palace, 1,65
Her lukter det mål! Hjemmelaget snitter 4,00 mål i hver kamp, og traff på snittet mot Southampton sist. Moralen i dette Leicester-laget er rett og slett beundringsverdig: Også forrige helg slo de tilbake fra 0-2 og sikret et poeng borte mot Saints. Imponerende!

Likevel må man spørre seg hvordan man havner i disse posisjonene i det hele tatt, og den defensive strukturen er ikke alltid like solid for dagens vertskap.

Kun Matthew James er skadet for hjemmelaget.

Det kan Crystal Palace utnytte. Alan Pardew har en bra bortestatstikk med sitt Palace, og trives åpenbart godt når han kan legge en god kontringsplan. I denne kampen vil de nok også føle at de kan ta initiativet. De har ikke spilt i like målrike kamper som Leicester denne sesongen, men det lukter mye mål tidvis av Palace også.

Connor Wickham, Marouane Chamakh og Kwesi Appiah er stadig ute. Dwight Gayle fikk rødt sist og står over i dag. Joel Ward betegnes som tvilsom.

Denne kampen er vanskelig å spå, men begge lagene vil nok gå for seier ved uavgjort. Og dette er to lag som tradisjonelt er best til å angripe og vi tror og håper på en svært målrik affære på King Power Stadium. 1,65 i odds er helt godkjent på over 2,5 mål.

Totaloddsen på dobbelen blir da smålekre 3,22.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus