SIKTER INN: Memphis Depay har tidvis briljert for United denne sesongen.
SIKTER INN: Memphis Depay har tidvis briljert for United denne sesongen. Foto: Nick Potts (Pa Photos)

Nå er United på gang

... og Memphis Depay er tilbake for å straffe gamle lagkamerater.

Kommersielt

Sportspills øvrige tirsdagsprogram:
Dagens dobbel
: City mener alvor i år
Dagens dobbel 2: Fet Championship-dobbel til fem ganger pengene

Champions League gruppe A/B: Les vår analyse
Champions League gruppe C/D: Les vår analyse
Champions League gruppe E/F: Les vår analyse
Champions League gruppe G/H: Les vår analyse

V4 Visby: Ohlsson reiser ikke forgjeves
V5A Klosterskogen: Lunsjomgang med potensial

TV-kampene: Slik ser du Champions League-festen på TV

Av mandagens to tips, gikk dobbelen til meget pene 3,69 i odds inn.

Mamma mia, hvilket langoddsprogram vi har denne tirsdagen! Champions League er endelig tilbake, det spilles hockey over hele kontinentet og engelsk Football League stiller med sine sterkeste kort.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
PSV Eindhoven - Manchester United, B 2,00.

Dette er vanligvis ikke borteodds vi løper etter, men følelsen sier at Manchester United er på gang, nå. Seieren over Liverpool var en sårt tiltrengt en, og ga en slags forløsende effekt. Nå kommer de til Nederland, stinne av selvtillit.

PSV har for all del fått en god sesongstart i Eredivisie, med 3-2-0 fra de fem første kampene. I helgens kamp vant de 6-0 over Cambuur.

Men grunnet den nederlandske plassen i næringskjeden, er PSV en selgende klubb. Memphis Depay og Gioginio Wijnaldum er to nøkkelspillere som forlot klubben i sommer.

Likevel: PSV har et solid lag. Angrepsrekken Narsinhh, de Jong (scoret tre mål i helgen) og Lestienne kan terrorisere United på en god dag.

Jozefzoon og Willems er begge kneskadet og mister kampen.

United fikk oppsvinget
De trengte det virkelig: Manchester Uniteds andreomgang mot Liverpool var av den solide sorten. Selv om de fortsatt har angrepsproblemer, vil man finne stor glede i at Anthony Martial scoret i sin første kamp for klubben.

I tillegg har det endelig blitt opprettet en viss balanse i midtbaneleddet, når Michael Carrick fortsetter å få tillit. Bastian Schweinsteiger spilte sin - diskuterbart - best kamp i United-trøyen i helgen.

Nå vil Martial og Depay kunne danne et spennende par på topp og sistnevnte har nok lyst til å vise frem hva PSV ikke lenger har. Depays beste øyeblikk for United har kommet i Champions League denne sesongen.

Phil Jones er skadet og har vært det lenge, men Smalling og Blind har dannet et solid stopperpar. I tillegg er laget betraktelig styrket av at David de Gea er tilbake og fokusert.

Wayne Rooney blir ikke med til Eindhoven, men med unntak av returkampen mot svake Club Brügge, har han vært veldig svak denne sesongen.

2,00 er oddsen på borteseier. Selv om United kan være havlfornøyd med uavgjort, vil tre poeng bety en drømmestart og det er en vesentlig kvalitetsforskjell mellom disse lagene.

Vi tror United gjør jobben - i dag også.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus