MUCH PRESSURE: Xherdan Shaqiri bærer mange av Stoke-fansens forhåpninger på sine skuldre.
MUCH PRESSURE: Xherdan Shaqiri bærer mange av Stoke-fansens forhåpninger på sine skuldre. Foto: Steve Paston (Ap)

Nå gjelder det for Stoke

Etter to poeng fra tre tøffe kamper, er presset på Stoke før lørdagens runde.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Dagens dobbel 1
: Nye problemer for Skjelbred og Nyland 
Tippekupongen: Ikke stol på Liverpool

V75 Sørlandet: En av årets beste V75-omganger

Nettavisens tips har sittet som et skudd de siste dagene, med solid overskudd de tre siste dagene. I går innfridde Aalesund til 2,45 i odds og Stavanger Oilers til 3,20 i odds!

Det er mye spennende å velge i på lørdagens langoddsprogram, blant annet en full runde i Premier League, Championship og Bundesliga. Nettavisen har valgt å foreslå kun to spill denne lørdagen - men kommer sterkere tilbake med fire på søndag.

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 15.55.
Stoke + Hull, samlet odds 3,33.

Stoke - West Bromwich, 1,85
Man sitter med følelselen av at det er noe uforløst over dette Stoke-laget. Det har spilt tøffe kamper mot Norwich, Tottenham og Liverpool, og ikke blitt ustpilt i noen av kampene, men heller ikke klart å ta sesongens første seier.

Nå forventes det mer av Stokes nye angrepsstjerner, som har fått tid til å bli kjent med hverandre de siste ukene. Om spillere som Shaqiri og Afellay når sitt potensial, kan det bli morsomt å være på Britannia fremover.

Forsvarsmessig fremstår Stoke fortsatt solide og de kommer neppe til å bli utspilt i åpent spill. Også i dødballfasen er det mye muskler i dette laget.

10-3-6 er den solide hjemmestatistikken de produserte forrige sesong. Peter Odemwingie og Ryan Shawcross er skadet for hjemmelaget.

West Bromwich har vært ligaens gråeste lag så langt, men de har møtt svært tøff motstand. Borte mot Watford holdt de nullen, ellers har forsvarsfokuserte West Brom sluppet inn tre mål både mot Chelsea og Manchester City - kanskje ikke så rart.

Det store fokuset rundt klubben er at Saido Berahino virker å være på vei bort og de er ikke godt nytt for gjestene. Han stiller neppe fokusert til dagens kamp.

Mot slutten av forrige sesong, fikk West Brom noen herlige borteresultater. Derfor endte de opp med 4-7-8 i bortestatistikk.

Førstelagsspillerne Chris Brunt og Ben Foster er skadet.

Selv om West Bromwich er uhyggelig vanskelig å bryte ned, tror vi Stoke får til nettopp det. 1,85 er godt betalt for et normalt godt hjemmelag.

Hull - Preston North End, H 1,80
Steve Bruces menn har fått en solid start på sesongen, til tross for et feilskjær borte mot formsterke Charlton forrige runde. Hull har vært gitftige foran må og har kapret syv poeng fra fire kamper, som holder til en foreløpig femteplass.

Spesielt på hjemmebane er det ventet at Hull vil gjøre en god figur denne sesongen og spillermaterialet er fortsatt solid - selv om de har mistet en rekke nøkkelspillere i sommer.

Robert Snodgrass er skadet for hjemmelaget. Hjemmestatistikken fra nedrykkssesongen kjennes ikke veldig relevant, men den var 5-5-9.

Preston North End imponerte stort da de slo Watford ut av ligacupen i midtuken, men ofte følger en nedtur etter en slik utladning. De nyopprykkede virker å ha tatt nivået greit, og har slått bunnkollega MK Dons i sesonginnledningen.

Mot bedre motstand har de slitt mer og de har ett poeng fra to kamper mot henholdsvis Middlesborough og Ipswich denne sesongen.

Jermaine Beckford spiller neppe denne kampen grunnet manglende kamptrening, men de får Jordan Hugill tilbake fra suspensjon. 12-5-6 var deres bortestatistikk i League One, en statistikk som føles irrelevant i en ny divisjon.

Oddsen på 1,80 er interessant på hjemmelaget, som kvalitetsmessig er flere hakk bedre enn Preston North End.

Den samlede oddsen på 3,33 frister veldig!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus