*Nettavisen* Sportspill.

Nå kommer Milan-nedturen

Mario Balotelli har variert veldig i prestasjonene denne sesongen, og i kveld får han en røff oppgave mot Serie As tetteste forsvar. Foto: imago / Insidefoto / All Over Press

Milan har endelig begynt å vinne kamper igjen, men i kveld er motstanderen et monster.

28.04.14 14:03

Flere tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 2:Fra bunnen til opprykksstrid
V65 Solvalla: Goop kusker jackpotbankeren
V65 Biri: Superjackpot med Hamre
V75 Åby: Johan fører an
V64 Kalmar: Vrien jackpotomgang

Torsdagens dobbel (Lyn + Sevilla) til 3,06 i odds og singeltipset på Benfica til 2,55 satt perfekt. Dermed fortsatt den gode trenden for Sportspills tips, og så langt denne uken har vi hatt en tilbakebetalingsprosent på 191 på våre totalt ni tips.

I mars anbefalte vi totalt 57 dobler og singler, og tilbakebetalingsprosenten var på 110.

Vi håper på nye gevinster i kveld, på et oddsprogram som er et par hakk mer spennende enn det menyen pleier å være på fredager.

Dagens dobbel
Roma – Milan H 1,75

Milan har hatt en ekstremt skuffende sesong, men på de siste fem kampene er det blitt full pott og femten poeng. Laget har klatret til sjuendeplass, og det er fem poeng opp til Inter på femteplass, en plassering som gir muligheter for spill i Europa League neste sesong.

Ser man nærmere på resultatene de siste rundene, er ikke prestasjonene like sterke som de kan virke ved første øyekast. Tre av kampene ble spilt på hjemmebane mot den elendige trioen Livorno, Catania og Chievo. Den siste bortekampen ble spilt mot middelmådige Genoa, og det er egentlig bare borteseieren mot Fiorentina for en måned siden som virkelig var imponerende. Våre kilder tett på Milan forteller oss også at laget fortsatt ikke er på toppnivå spillemessig.

Roma åpnet sesongen forrykende med ti strake trepoengere, men vinteren ga varierende resultater. Laget har imidlertid blomstret igjen nå på våren, og siste opptelling viser åtte seiere på rad.

Det er en gledelig forskjell på høstens seiersrekke og den inneværende. For mens det var et ekstremt solid forsvarsspill som sørget for triumfene i starten av sesongen, bidrar angrepsspillerne betydelig mer nå på våren.

Gervinho floppet delvis i Arsenal, men har fått en ny vår under sin tidligere trener fra Lille-perioden, Rudi Garcia. Franscesco Totti holder fortsatt høy klasse til tross for at han blir 38 år til høsten, og Mattia Destro er blitt en stabil målscorer.

Sistnevnte må stå over kveldens kamp grunnet karantene, men Roma klarte seg bra uten ham både i 1-0-seieren over Fiorentina sist og i 3-1-kampen mot Atalanta runden før. Ellers er den skadde trioen Mehdi Benatia, Frederico Balzaretti og Kevin Strooman fortsatt uaktuell.

Hos Milan soner Nigel de Jong karantene, mens Walter Birsa og unggutten Brian Cristante er skadet.

Vi tror Roma-maskinen, som fortsatt har en mikroskopisk mulighet til å ta gull, kverner over et Milan som tross stigende formkurve fortsatt ikke er det klasselaget fra tidligere sesonger.

Vi pleier ikke å anbefale singelspill med så lav odds som 1,75 og kombinerer derfor objektet med et oppgjør fra Championship.

Brighton – Yeovil H 1,32
Yeovils opphold i Championship viste seg å bli kortest mulig. For når det gjenstår to runder, ligger laget på sist på tabellen med seks poeng opp til sikker plass. Målforskjellen er så svak at kun spinnvill teori kan redde laget fra nedrykk.

Den siste spikeren i kista kom hjemme mot Huddersfield forrige runde, da bortelaget satte inn 2-1-målet seks minutter på overtid.

Manager Gary Johnson har innsett at moroa er over for denne gang, og han har nå startet forberedelsene for neste sesong i League One.

Brighton er et av en lang rekke lag som kjemper en tøff kamp om den siste playoff-plassen. Før de to siste rundene ligger man på sjuende, ett poeng bak Reading på den gjeve sjetteplassen. Målforskjellen er lik som Reading og bedre enn de øvrige rivalene.

Brighton har sluttet helt å tape kamper, men det er blitt litt for mange uavgjorte resultater til at man har klart å feste grepet om playoff-billetten.

Ingen av lagene har pådratt seg noen nye skader siden sist, og Brighton har et par spillere tilgjengelig igjen etter skadefravær. Hos Yeovil er Angriperne Kieffer Moore og Adam Morgan ute.

Dett er en kamp Brighton er nødt til å vinne, og motstanden kunne ikke vært mer takknemlig. Derfor anbefaler vi H selv om oddsen er stusselige 1,32.

Roma – Milan 1,75 - 3,40 - 3,70
Brighton – Yeovil 1,32 - 4,25 - 7,00
Samlet odds: 2,31
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens andre tips kan du lese om her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag