*Nettavisen* Sportspill.

Nå kommer Mjøndalen-nedturen

LIKBARE: Vegard Hansen (i midten) og hans Mjøndalen har på rekordtid blitt en yndling over hele landet - utenom Drammen sentrum. Foto: Berit Roald (NTB scanpix)

Selv om vi lar oss sjarmere av Mjøndalen, tror vi nedturen kommer alt i tredje serierunde.

18.04.15 08:40

Sportspills øvrige meny lørdag:
Oddstips 1: Skjelbred begraver nedrykksspøkelset for godt
Oddstips 2: Han er vårens vinner i Premier League
Langskudd 2: Langskudd mot Saints til god odds
Tippekupongen: Man United kan sjokkere på Stamford Bridge

Tippemagasinet: Ekspert med klokkertro på Brann
Skaderapport: Disse er skadet i Tippeligaen

V75 Bjerke: Support Justice klar for å erobre verden
V5A Bjerke: Ikke helgrønt for Bork Odin

Denne lørdagen er det bare å fråtse i gode spill på langoddsprogrammet. Full runde i Tyskland, England og Frankrike er akkompagnert av spennende Tippeliga-kamper.

Nettavisens oddstips sitte som et skudd for tiden. Tre dager på rad har vi nå sikret en god profitt.

Dagens langskudd 1, spillstopp klokken 15.25.
Mjøndalen - Start, B 3,55

Det virker egentlig smått absurd at Mjøndalen har fått så stort favorittstempel denne lørdagen. Nesten alle eksperter har tippet dem rett ned igjen, men etter to kamper virker disse profetiene å være glemt.

Men rett skal være rett: De har bitt godt fra seg i sesonginnledningen. 1-0-seiren i åpningskampen mot Viking var noe heldig og kanskje ufortjent, og de måtte kjempe hardt for å beholde poenget mot Strømsgodset.

Dette er imidlertid gode lag og fire poeng fra disse kampene er veldig imponerende.

Samtidig er det vanskelig å se for seg at de kan holde den samme itensiteten som i Godset-kampen oppe, og allerede kommer rapportene fra Mjøndalen om at noen av spillerne er litt slitne.

Det så vi allerede i slutten av knokkelkampen mot Godset, der spillerne lå strødd med krampe mot slutten kampen - dog kanskje for å drøye litt tid også ...

Kampene sett under ett, er det vel ingen skandale å påstå at de har fått særdeles godt betalt i kamper de egentlig har vært underlegne i.

Stian Aasmundsen, Amidou Diop og Karenveer «Kinni» Grewal er alle skadet, mens Sanel Kapidzic og Ulrik Arneberg betegnes som usikre for hjemmelaget.

Solide Start
Også Start ble av mange spådd i nedrykksstriden, men det de har vist så langt er imponerende. I åpningskampen mot Lillestrøm var de få sekunder fra å kapre tre poeng.

Og i forrige runde snudde de til seier hjemme mot Sandefjord etter to mesterlige scoringer av Espen Hoff. Som sannsynligvis blir suspendert, men uansett ikke til denne kampen - til det kommer ankefristen for sent.

Uansett er Jesper Mathisen skadet, mens Rolf Daniel Vikstøl er tvilsom.

«Mål-Mons» har fått en god start med sitt Start denne sesongen og det kan fort bli ny jubel mot et Mjøndalen som har fått godt betalt.

3,55 er usedvanlig godt betalt lagene tatt i betraktning og vi nøler ikke med å prøve den oddsen til et langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.