*Nettavisen* Sportspill.

Nå løsner det for Köln

Eks-Brann spiss Bård Finne kan være aktuell for startplass når Köln tar imot Hannover hjemme lørdag kveld. Foto: Marit Hommedal (NTB scanpix)

21.02.15 09:47

Sportspills lørdagsmeny:
V75 Bergen: Dobbel sjuerpott med frekk banker
Oddsdobbel 1: Sherwood får en drømmestart
Tippetips: Ingen hvileskjær for Mourinho
Oddssingel: Genoa er best i byn
VM på ski: Gullfesten fortsetter
VM hopp: Freund innfrir favorittstempelet
VM-konkurranse: Har du peiling på femmila?
V4 Gävle: Ny V4-fest i vente

Vi har en eventyrlig flott langoddslørdag foran oss med toppfotball fra hele Europa, vi har VM på ski med både Marit Bjørgen og Petter Northug på ny gulljakt. hopperne skal kjempe om gull i liten bakke og i tillegg er det masse ishockey på programmet.

HTML EMBED


Köln - Hannover H 2,15
4-8 i målforskjell på hjemmebane for Köln og Bård Finne, etter 10 spilte hjemmekamper. Det er en sensasjonelt merkverdig hjemmestatistikk, men likefullt har det vært klar bedring etter vinterpausen. 1-2-1 på de fire seriekampene som er spilt etter nyttår. og sist ble det et meget surt 0-1 tap borte mot sterke Borussia Mönchengladbach etter seiersmål mot på overtid. Mannskapsmessig ser det fint ut for hjemmelaget.

Hannover presterte å tape hjemme for et Paderborn som hadde vist klare svakhetstegn formmessig sist helg og er kun poenget foran Köln på tabellen med sine 25 poeng. Borte er det som vanlig svakt fra Hannover som står med 2-3-6. Christian Schulz soner karantene.

0-0 i årets to første hjemmekamper for Köln. Lørdag må det være en ypperlig sjanse til sesongens andre hjemmetriumf når formsvake og bortesvake Hannover kommer på besøk.

Caen - Lens H 2,00
Til tross for 4-1-0 på de fem siste kampene for Caen og til tross for at Lens står med 1-5-4 på sine ti siste seriekamper og kun med 2-4-7 på bortebane, så betales hjemmeseieren med 2,00 i odds.

Caen har slått sterke lag som Rennes (4-1 borte), St. Etienne (1-0 hjemme) og kapret også poeng borte mot PSG sist helg og er i kalasform. Med mannskapet ser det stort sett bra ut.

Lens ligger nest sist i øyeblikket og tapte sekspoengkampen hjemme mot Evian sist helg (0-2). Med 22 poeng er det seks poeng opp til sikker plass og nyopprykkede Lens risikerer å forsvinne tilbake til Ligue 2 etter bare en sesong på høyeste nivå.

Formsterke Caen sammen med Köln gir oss en kveldsdobbel lørdag til friske 4,30 i odds.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.