Kasper Risgard og de andre Aalborg-spillerne depper etter 0-6-tapet for Steaua i Europa League forrige uke.
Kasper Risgard og de andre Aalborg-spillerne depper etter 0-6-tapet for Steaua i Europa League forrige uke. Foto: Bogdan Cristel (Reuters)

Nå løsner det for forrige sesongs beste lag

AaB har fått en tung start på sesongen og trenger en seier i kveld.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Oddstips 1:  Siste spiker i Ulf-kista
V65/V4 Solvalla:  Kontio regjerer
V65 Biri:  Bankerfritt og spennende
V64 Boden:  Vi satser finsk

Selv om IFK Norrköping sviktet oss i går, sørget Örebros seier over HV71 til 2,30 i odds for at vi enda en gang gikk i pluss på oddstipsene.

Så langt denne uken er det blitt treff på fem av åtte ordinære oddstips og en tilbakebetaling på 160 prosent. Treff på ett av tre langskudd har gitt en tilbakebtaling på 118 prosent.

Hittil i år har undertegnedes 199 ordinære oddstips gitt en tilbakebetalig på 102,8 prosent.

Fredag er det blant annet Tippeligaen, La Liga, Bundesligaen, Ligue 2 og Superligaen på oddsmenyen.

Dagens oddstips 2

AaB – Randers H

Aalborg var Danmarks klart beste lag forrige sesong og vant både Superligaen og cupen. Etter 0-1-tapet for Vestsjælland mandag, ligger laget fra Nord-Jylland på sjetteplass med 2-4-2 på åtte kamper.

Fjorårets toppscorer Kasper Kusk ble solgt til Twente i sommer, men stallen ble samtidig styrket med midtbanespilleren Thomas Enevoldsen, lagets tidligere toppscorer Nicklas Helenius (på lån fra Aston Villa) og den sveitsiske forsvareren Danny Gorter, så på papiret er troppen minst like sterk som forrige sesong.

En lang skadeliste må ta en del av skylda for at sesonginnledningen har vært såpass svak. Til kveldens kamp er imidlertid situasjonen litt lysere, og den rutinerte midtbanespilleren Patrick Kristensen er inkludert i troppen. Jakob Ahlmann, Rasmus Jönsson, Mathias Thrane, Frederik Børsting og Lukas Spalvis er fortsatt ute.

En annen årsak til de magre poengfangsten kan være at laget ikke ha taklet å spille både i Europa og Superligaen. Neste kamp i Europa League spilles først om seks dager, så dette bør ikke være et problem denne runden.

Randers har fått den beste sesongstarten i klubbens historie og ligger på andreplass med 16 poeng på 8 kamper.

Det er mange erfarne spillere og bra med fysikk i laget. Og det er vanskelig å forsvare seg mot Randers på dødballer. Laget har også hatt en egen evne til å avgjøre jevne kamper denne sesongen.

Randers var i aksjonen så sent som for tre dager i cupen, og det kan hende at noen spillere fortsatt kjenner kampen i beina.

Jonas Borring og Nicolai Brock-Madsen trøbler med skader, men sistnevnte er med i troppen.

Det er på tide at AaB kommer opp på fjorårsnivå, og vi spiller H til 2,07 i dagens andre oddstips.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus