Graziano Pellé ble eneste målscorer for Italia mot Malta.
Graziano Pellé ble eneste målscorer for Italia mot Malta. Foto: Matthew Mirabelli (Afp)

Nå må Italia vise seg frem

Italia har tatt full pott uten å virkelig imponere. I dag må de heve spillet sitt mot Kroatia.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips 2: Bosnia sliter uten Dzeko
Tippekupongen: Kan Norge reise seg igjen?
Täby galopp: Handicap gir stor utbetaling
V65 Drammen: Siri fikser søndagscashen
V64 Axevalla:
Jakobsson styrer V64-bankeren

Helgens langoddsprogram er i stor grad preget av landskampene som spilles.

På lørdag gikk vi hardt ut, men resultatene uteble. Swindon tukter Bristol City, mens Bærums ledelse ble utlignet av Mjøndalen i de siste minuttene.

Dagens single 1
Italia - Kroatia, H 2,00

Dagens single 1

Italia - Kroatia H

Antonio Conte har fått en fin start på Italia-karrieren, i alle fall om man ser på poengene. De kom seg videre med ettmålsseiere mot både Aserbajdsjan og Malta, mens de hadde noenlunde god kontroll på Ullevaal.

Likevel er det erketypisk Italia å vinne med knappest mulig margin, og på hjemmebane er normalt veldig solide. Antonio Conte er trolig misfornøyd med spillet så langt og ønsker trolig å se store forbedringer i dag.

På skadelisten finner vi begge deres såkalte registaer, de som styrer spillet fra en dyptliggende posisjon, og Andre Pirlo og Marco Verratti er begge ute. I tillegg er Juventus-stopperne Barzagli og Bonucchi ute, men Conte har mange kvalitetsspillere å velge mellom.

Sprudlende kroater
Gjestene er sammen med Italia storfavoritt til å gå videre fra gruppen, og de tre første kampene har bevist akkurat hvorfor. Kroatia har en av de bedre årgangene på veldig lenge og har mye godt i vente.

Mot Argentina i midtukens vennskapskamp ledet de til pause, men de tapte til slutt med et betraktelig mindre erfarent mannskap enn de trolig stiller med i dag.

Ingen skadeproblemer forstyrrer gjestene i dag.

Italia har en skadeliste og har ikke imponert, men nettopp derfor vet de at de må heve spillet flere hakk. De er eksperter på å vinne og hjemmeseier vil bety veldig mye i dag. Derfor tror vi på italienerne til 2,00 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus