Sterling var tilbake i form mot Bournemouth i midtuken.
Sterling var tilbake i form mot Bournemouth i midtuken. Foto: Mike Egerton (Pa Photos)

Nå må Liverpool bevise noe

Liverpool har ikke mye å redde denne sesongen, men kan få en etterlengtet opptur i søndagens storkamp.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsprogram:
Oddstips 2: Mancini har en tøff oppgave
Langskudd: Mer trøbbel for Atletico
Tippekupongen: Det lukter store utbetalinger
V64 Romme: Millionjackpot med Lina Pergenius
V65 Jarlsberg: Steinseth er Nettavisens lykkemann
V4/V5 Täby galopp: Chaves i hovedrollen

Siste søndag i advent byr på mange spennende kamper. Blant annet EM-finalen i håndball og full runde i Italia står på menyen - i tillegg til storkampen Liverpool - Arsenal.

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Det ble en under middels dag for oddstipsene i går. QPR snudde heroisk og vant imponerende, men ble eneste treff til 2,15 i odds.

Dagens single
Liverpool - Arsenal, H 2,55

Dagens single

Liverpool - Arsenal H

Brendan Rodgers har brukt mye tid på å finne tilbake til Liverpools storslagne form fra forrige sesong. Nå mot Bournemouth så vi et skifte i system og den mer ballbesittende stilen fra Swansea var å kjenne igjen.

Der endte de med 1-3-seier over Championships ledere, og det er et solid resultat. Spillet satt bedre og dette var noe Rodgers kan bygge videre på.

Selv om rødtrøyene har hatt en skuffende sesong, er det lett å glemme at de bare er syv poeng bak fjerdeplassen. Det var ikke før på vårparten at de virkelig kom i slaget forrige sesong.

Suso, Sturridge og Johnson er alle ute, mens Lovren er tvilsom. Jon Flanagan mangler kampform. I tillegg er Mario Balotelli suspendert for, vel, å være Mario Balotelli. Rasevitsen ble ikke tatt godt imot hos fotballforbundet.

Midtbanekrise for Arsenal
Før sesongen ble det snakket mye om en fysisk trener som skulle gjøre underverker. Men spillerne blir enda skadet og det virker som det ikke var så lett å løse problemene.

Om ikke Oxlade-Chamberlain blir klar til kamp, vil midtbaneduoen sannsynligvis bestå av Flamini og Coquelin. 

Özil, Ospina, Diaby, Wilshere, Arteta, Walcott, Ramsey, Koscielny og Gnabry er alle skadet. Nevnte Oxlade-Chamberlain kjemper sammen med Rosicky og Monreal mot klokken for å rekke kampen.

Liverpool fikk en etterlengtet opptur mot Bournemouth i midtuken og vet de får enda mer selvtillit om de tar en ny skalp denne helgen. At Arsenal vurderes som favoritt med sine enorme skadeproblemer utnytter vi, og drister oss til en H til 2,55 i odds.