I FLYTSONEN: Leeds vant sin tredje kamp på rad da Burton ble slått hele 5-0 i helgen.
I FLYTSONEN: Leeds vant sin tredje kamp på rad da Burton ble slått hele 5-0 i helgen. Foto: Holme/prosports/rex/shutterstock (Shutterstock)

Nå mener Leeds alvor

Møter et Birmingham-lag i fritt fall.

Kommersielt

Sportspill øvrige tirsdagsmeny:
Oddsdobbel 1: Barcelona har slått voldsomt tilbake
Oddstips OBOS-ligaen: Skålevik er blitt en hit i Start
Oddstips Champions League:
Uthvilt Roma kan ta Atletico
V4 Visby:
Nytt snadder blir servert i lunsjen
V4/V5 Bro Park:
Spenstig galoppkveld på Bro Park

Tirsdag er det endelig klart for Champions League og en drøss med storlag er i sving allerede i kveld. Manchester United er tilbake i det gode selskap og innleder med hjemmekamp mot Basel, mens kveldens største sportslige godbit naturligvis er Barcelona hjemme mot Juventus. Legg så til at det midtukerunde i både Championship, League One og League Two i England, og høyinteressant toppoppgjør i OBOS-ligaen mellom Start og Bodø/Glimt, så er scenen dekket for en fantastisk fotballkveld.

Leeds - Birmingham, H 1,60 (spillestopp kl 20.40)
Leeds-fansen klyper seg i armen etter denne fantastiske sesongstarten, som har gitt fire seire og to poengdelinger så langt. De siste tre kampene er alle vunnet og i helgen slo de Burton Albion hele 5-0 på hjemmebane. Ikke nok med det: De har møtt flere topplag denne sesongen.

Dermed har Thomas Christiansen overgått alle forventninger så langt og de kan ta over tabelltoppen med seier i aften.

Vurnon Anita og Eunan O'Kane måtte begge av banen i helgen, men er klare til kamp. Spissen Pierre Michel-Lasogga er med i troppen, men kan være uaktuell grunnet barnefødsel.

En grei sesongstart har tatt en vending til verre for Harry Redknapp og hans Birmingham, som nå står med tre rake nederlag. Kun målforskjellen holder dem over den røde nedrykkssonen.

På bortebane har det gått særlig svakt, med null poeng på tre kamper. I det minste er de uten nye skader eller suspensjoner.

Leeds er i kalasform og Birmingham er i alt annet enn det. H spilles til 1,60.

Queens Park Rangers - Millwall, H 2,10 (spillestopp kl 20.40)
Ian Holloway og QPR har fått en god start på sesongen, med ti poeng fra de første seks kampene. Ni av disse poengene er tatt på deres tre hjemmekamper, våre mattekyndige lesere skjønner at de har full pott så langt.

Forsvarerne James Perch og Grant Hall er langtidsskadde og mister store deler av sesongen, så tidligere kaptein Clint Hill trener med laget for å gi dem større valgmuligheter i forsvar.

Nyopprykkede Millwall fikk en drømmeavslutning før landslagspausen med 4-0-seieren over Norwich, men landet trygt på jorden etter pausen med 1-0-tap borte for Wolverhampton. Kun ett av deres fem poeng er tatt på bortebane, det er nok hjemme i the Den de må gjøre jobben.

Spissen Tom Elliott er tvilsom etter en treningsskade. Vingen Aiden O'Brien er suspendert etter å ha blitt utvist sist.

QPR er i flytsonen og det spesielt på hjemmebane, Millwall har hatt lite å stille opp med på reisefot så langt. Vi spiller H til 2,10 og får totaloddsen 3,36 på denne hjemmedobbelen.

Klikk her for å levere!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør