*Nettavisen* Sportspill.

Nå mener Leeds alvor

Connor Wickham er hentet til Leeds. Foto: (Getty Images Sport)

Leeds har forsterket laget sitt kraftig og jakter Premier League.

10.03.14 13:17

Sportspill meny lørdag:
Oddstips 1: Festen er over for Southampton
Tippetips: Skjebnekamp for Solskjær
V75 Bjerke: 37 millioner kroner i potten
V5 Bjerke: Herlighet for et vorspiel

Lørdagens langoddsprogram er spekket med gode spillbare objekter. Og selv om det både er skiskyting fra Pokljuka og femmil fra Kollen, velger vi å droppe duellspillingen i dag, selv om undertegnede hadde stor suksess med dette under OL.

Dagens langskudd:
Doncaster - Huddersfield H 2,90

Bortesvake Doncaster (1-5-11) sviktet igjen sist helg ved å tapee hele 0-5 mot Bournemouth. Hjemme går det dog meget bedre (6-4-6). Når 13 serierunder gjenstår har Doncaster kun tre poeng ned til Charlton under streken. Variable Huddersfield gikk fra å tape 0-2 hjemme mot Sheffield Wednesday til å knalle til med 5-0 hjemme mot Barnsley sist helg. Huddersfield har 43 poeng og har egentlig både for langt fram til playoff og for langt ned til bunnstriden og er litt i ingenmannsland nå. Borte viser tallene 4-3-9.

I denne kampen føler vi både Norsk Tipping og bookmakerne bommer grovt på oddssettingen. 2,90 på hjemmeseier er strålende odds og duger alle dager i uken.

Barnsley - Nottingham Forest H 3,10
Barnsley tok en sjelden seier hjemme mot bunnkollega Millwall nest sist, men gikk på en stjernesmell borte mot Huddersfield forrige helg. 0-5-tapet førte til at laget igjen ligger sist på tabellen. Men står med 2-2-0 på sine fire siste hjemmekamper. Forest har møtt meget tøff motstand i det siste og har bare tatt ett poeng på de fire siste rundene. Det skyldes tildels voldsomme skadeproblemer og i ettermiddag er åtte-ni spillere uaktuelle.

Også dette er en klar motivasjonsvinner fra Championship og 3,10 på hjemmelaget er spillbart så det holder og er et annet svært spennende langskudd denne lørdagen.

Dagens spill
Leeds - Bolton H 2,10

Leeds har bare tatt to poeng på de siste tre kampene, men tallene lyver og Leeds gjorde en strålende bortekamp mot QPR sist helg. Connor QWickahm er ankommet på lån fra Sunderland og skal sammen med Ross McCormack skyte Leeds inn i playoffdiskusjoen. Har nå åtte poeng opp til Wigan på den nederste playoffplassen, men det er fjorten kamper å gjøre det på.

Bolton var inne i en tung periode, men har fått en luke til nedrykkslagene takket være full pott i de to siste kampene.Leeds har sikret seg solide forsterkninger og mener alvor nå.

2,10 på tre poeng i dag er et bra spill, til tross for Boltons tilsynelatende formoppsving. Leeds står med solide 7-4-4 på Elland Road, mens Bolton står med svake 4-3-9 på bortebane.

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 15.55)
Kamp 58 Leeds - Bolton 2,10 3,05 3,00
Klikk her for å levere dette spillet (innsatsen styrer du selv)Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.