Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Nå slår Lørenskog tilbake

Etter utvisningsmareritt og 1-8 i Lillehammer blir det full skjerping i kveld.

Kommersielt

Sportspills meny onsdag
V4 Romme: Nå kommer seieren

V65 Bjerke: Spenstig vinner
Tippetips: Beckham tar ansvar

Oddstips: Lørenskog hevner stortapet
Tippeligaen: Nettavisens tabelltips

langoddsen finner vi blant annet to 1/8-finaler i Champions League, en del håndball og en rekke spennende ishockeyobjekter. Det er også noe fotball fra Skottland og nedover i divisjonene i England, og privatlandskamper.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Etter treff på Lillehammer til 2,25 mandag, ble det til slutt en god dag i går også. Dortmund var klart bedre enn Shakhtar og Nottingham Forest vant sin kamp på tampen, i spill 11 mot 9. Dermed satt dobbelen til 2,74. Bolton vant også, dog ikke Brentford, men langskuddet Wolverhamton til 3,15 gjorde at vi kom ut i solid pluss også i går.

Dagens langskudd
159. Juventus - Celtic U 4,25

Champions League, returoppgjør etter 3-0 til Juventus i Skottland. Italienerne gjorde en solid jobb i Glasgow og det er ikke lenger spørsmål om hvem som tar seg videre til kvartfinalen. Juventus-trener Conte kommer nok til å endre laget i dag, opptil fem-seks av dem som spilte sist kan få hvile, og når italienerne ikke er kjent for å gjøre mer enn nødvendig, blir oddsen på uavgjort attraktiv i våre øyne. Med 3-0 å gå på lever Juventus fint med et uavgjortresultat i dag, og Celtic kommer til Torino for å spille fotball og score, ikke for å gi opp. Oddsen på hjemmeseier er bare å glemme, vi tror ikke Juventus er noen banker i dag, ikke i det hele tatt. De er det beste laget, men de trenger ikke vinne. Vi setter en slant på uavgjort til hele 4,25.

Dagens avslag
133. Stavanger Oilers - Frisk Asker H 1,35

NM-sluttspillet i ishockey, kvartfinale 3 av inntil 7, stillingen er 2-0 sammenlagt. Selv etter at begge de to første kampene har endt 2-2 etter tre perioder, gjør bookmakerne Oilers til store favoritter. I den første kvartfinalen kunne folk bomme på Oilers til enda lavere odds enn i dag, det skal sies, men nå har lagene vært gjennom to helt jevne kamper, og fortsatt får vi bare 1,35 på favoritten. Frisk vant to av fem oppgjør i grunnserien, blant annet 2-1 her i Stavanger, og de ser ut til å trives bedre som underdogs på bortebane enn hjemme i Asker. Så man kan begynne å lure på om det bare er hjemmelagets gode navn og rykte fra i fjor som styrer oddsen, Oilers var jo helt ute av form inn mot sluttspillet. Norsk Tipping har 2,60 på UB-garderingen. Vi står over spill på hjemmelaget til lave 1,35.

Dagens spill
Vi synes objektene fra norsk ishockey er de mest interessante oddsmessig i dag, og bruker to hjemmeseire fra kveldens kvartfinaler.

Norsk Tipping

150. Lørenskog IK - Lillehammer IK
NM-sluttspillet i ishockey, kvartfinale 3 av inntil 7, stillingen er 1-1 sammenlagt.

Lørenskog vant den første matchen på dagens bane 3-2, et jevnt oppgjør der Lillehammer kanskje spilte best, mens Lørenskog gjorde mest ut av målsjansene sine. Mandag tipset vi om at Lørenskog ville få det mye tyngre i Kristins Hall, og de røk 1-8. Etter 1-1 til første pause, gikk Lørenskog sure, hamstret utvisningsminutter i 2. periode og spilte mange minutter i 3 mot 5. Det nytter ikke i Lillehammer og dermed ble det tap 1-8. Disse lagene var jevne i GET-ligaen, der Lørenskog vant 5-1, tapte 4-6 og vant 3-2 hjemme, og vant 2-1 og tapte 4-6 borte. Vi tror dette blir en jevn kvartfinaleserie, men Lillehammer har et lite bortekompleks, og det må Lørenskog utnytte.

Knut Henrik Spets var tilbake mandag, mens Christian Thygesen, Thomas Jordhøy og Espen Olsen Lie var ute med skader. Trolig samme situasjon her.

Lillehammer var tredje beste hjemmelag i GET-ligaen, men bare syvende beste bortelag. De stoppet på 8-0-15 borte totalt etter tre perioder. Én av borteseirene kom på Lørenskog, men ellers ble bare Storhamar, Rosenborg, Tønsberg, Stjernen ganger to og Frisk ganger to slått på reise. Det er ikke veldig sterkt, og det blir spennende å se om Lillehammer er sterke nok til å bryte denne kvartfinaleserien med en borteseier, noe de må for å gå videre.

Lillehammer kan trolig stille likt for tredje gang på rad.

Gjett om Lørenskog er ivrige på å slå tilbake her, etter slakt 1-8 sist. Skal de klare det, må de spille som et lag og unngå alle utvisningene. Det tror vi de klarer, de er nødt til å skjerpe seg, og da får vi en jevn match igjen, som den første kvartfinalen. Men det ligger i kortene at hjemmelaget kniper seieren, og vi tror de klarer det uten bruk av spilleforlengelse. 1,65 for hjemmeseier brukes i en dobbel.

147. Sparta Sarpsborg - Storhamar Dragons
NM-sluttspillet i ishockey, kvartfinale 3 av inntil 7, stillingen er 1-1 sammenlagt.

Sparta stilte litt redusert og var ikke gode nok i den første kvartfinalen. På stillingen 1-1 kom de med en sluttspurt utover i 3. periode, men møtte en god målvakt og i stedet var det Storhamar som vant 2-1 i spilleforlengelsen i Hockeytown. Sparta var ikke skarpe nok til å skape de store målsjansene i denne matchen. Men østfoldingene slo tilbake og vant 4-2 på Hamar i den andre kvartfinalen. Sparta vant fire av fem oppgjør mot Storhamar i GET-ligaen, de vant samtlige tre i Sarpsborg og nå må de ta initiativet med hjemmeseier i kveld.

Hjemmelaget har fortsatt et par mann ute, men Shay Stephenson er tilbake og det trekker opp.

Storhamar var ikke like gode i den andre kvartfinalen som i den første. Personlige feil førte til at motstander tok ledelsen og man klarte aldri hente seg inn igjen. Storhamar har tapt 1-3, 3-4 og 3-4 etter straffer i Sparta Amfi i grunnserien denne sesongen. Forrige sesong tapte de alle tre matchene her klart. De hadde 8-4-11 på bortebane etter tre perioder i grunnserien denne sesongen.

Klubben forteller på sin hjemmeside: «Storhamar stiller trolig med det samme laget som startet sist. Det betyr at Eirik Salsten og Martin Blakseth Huse fortsatt er ute, men resten av laget er fit for fight.»

Vi tror det blir tungt for Storhamar i Sparta Amfi denne gangen. De er avhengige av at målvakt og lagets to-tre beste har en veldig god dag for at de skal unngå tap. I et tett program tror vi hjemmelaget orker mest og tar initiativet i denne kvartfinaleserien. Oddsen er 1,70 for hjemmeseier og vi får en dobbel til 2,81. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 18.55.

147. Sparta Sarpsborg - Storhamar Dragons 1,70 4,30 3,05
150. Lørenskog IK - Lillehammer IK 1,65 4,35 3,20

Total odds 2,81

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Norsk Tipping

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus