TWISTER: Gonzalo Higuain feirer etter å ha slått Hellas Veronas Filip Helander i Twister ... Neida, han har scoret mål.
TWISTER: Gonzalo Higuain feirer etter å ha slått Hellas Veronas Filip Helander i Twister ... Neida, han har scoret mål. Foto: Felice Calabro' (Ap)

Napoli har null motivasjon

Med gruppeseieren allerede i boks og et vanvittig viktig oppgjør mot Inter i helgen, tror vi Napoli spiller på maks halv maskin i kveld.

Kommersielt

Det er en rekke spennende oppgjør fra Europa League på menyen, og det er flere høyinteressante objekter fra hele Europa.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 2:
Europa-eventyret fortsetter for Molde
Oddstips 3:
Suverene Lørenskog påfører Enga nytt tap
Oddslangskudd:
Stefan Stranberg og co. tukter Dortmund

TV-kampene: Dette er ukens oversikt

V5A Bjerke: Vallevik setter straffesparket
V4 Bollnäs:
Vi jakter ny suksess i lunsjen

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 21.00.
Club Brügge - Napoli, H 2,65.

Belgierne har rotet noe vanvittig i Europa League og tapte også hjemme for Midtjylland, men har vist stor bedring i form og har fem seire på rad i alle turneringer, uten å slippe inn mål. Også mot Legia vant de.

I helgen slo de Zulte Waregem komfortabelt 3-0. I siste kamp møter de Midtjylland borte, som er to poeng foran før runden og møter Legia borte. Uansett: Club Brügge er avhengig av seier for å avansere.

Hjemmelaget er uten venstreback Laurens de Bock, Björn Engels og angriper Lior Refaelov. Stopper Oscar Duarte er tvilsom.

Møter Inter
Mot et Napoli som har absolutt ingenting å spille for - annet enn noen premiekroner og trener Maurizio Sarris gunst -, må Belgierne føle at de har en svært god mulighet på seier. Napoli gjør rent bor for tiden og har allerede vunnet gruppen med tolv poeng fra fire kamper og massive 16-1 i målforskjell.

De siste syv kampene har Napoli seks seire og én uavgjort, og de har ikke sluppet inn mål de siste seks. Til helgen venter serieleder Inter i Serie A og det er naturlig å hvile spillere frem mot den nøkkelkampen. Spillere som Gonzalo Higuain, målvakt Reina, Jorginho og bauta Raul Albiol har blitt igjen i Napoli og vi tar det for gitt at enda flere nøkkelspillere får hvile i Belgia.

Angriperne Manolo Gabbiadini og Dries Mertens er tvilsomme for gjestene, men blir neppe risikert så lenge Inter venter i helgen.

Kampen spilles for øvrig bak lukkede dører grunnet terrortrusselen i Belgia for tiden.

Det skal bli en formidabel oppgave å bryte ned Napoli, men Brügge er i bra form og har ingenting å tape. Selv om vi gjerne skulle hatt hjemmeoddsen nærmere tre-tallet, er 2.65-oddsen på hjemmeseier klart mest fristende.

Tilskuere eller ei, vi backer topp motiverte belgiere mot et potensielt ufokusert Napoli. Gjestene har jo faktisk ingen verdens ting å spille for.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør