Det er ikke sikkert at Marek Hamsik og hans lagkamerater i Napoli orker å holde motivasjonen oppe i kvelden bortekamp mot Feyenoord.
Det er ikke sikkert at Marek Hamsik og hans lagkamerater i Napoli orker å holde motivasjonen oppe i kvelden bortekamp mot Feyenoord. Foto: Miguel Medina (AFP)

Napoli kan miste motet

Napoli er helt avhengig av hjelp fra Manchester City i kveld. Det er slett ikke sikkert de får og da må vi prøve noen kroner på Feyenoord.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddsdobbel: Ny målfest med Liverpool
Oddssingel 1: City har kun fokus på United
Oddssingel 2: Napoli kan miste motet
Tippetips: Siste sjanse til å ta bonuspotten
V4/V5 Jägersro: Sesongavslutning på Jägersro

Onsdagens langoddsprogram har sitt klare høydepunkt i de åtte Champions League-kampene som spilles i den sjette og avgjørende runden i gruppespillet. I tillegg til dette er det også fem kamper fra håndball-VM som spilles i kveld. På ishockeyfronten er det kamper fra KHL, fra Hockeyallsvenskan og fire NHL-kamper natt til torsdag.

Feyenoord - Napoli H 9,00 (spillestopp kl 20.40)

Hjemmelaget tok et etterlengtet seriegull i Nederland forrige sesong, men har ikke vært på dette nivået denne sesongen. Ligger på 5. plass i hjemlige Eredivisie med 25 poeng og har allerede 14 poeng opp til serieleder PSV Eindhoven. Fen kamper i gruppespillet i Champions League har gitt fem tap og Feyenoord har således ingenting å spille for her. Karim El Ahmadi er tilbake fra karantene.

Napoli dominerte i banespillet (68-32 i ballinnehav) og hadde også de største sjansene i toppopgjøret hjemme mot Juventus i Serie A fredag kveld, men endte opp med sesongens første serietap når formsterke Gonzalo Higuain scoret kampens eneste mål for Juventus. Mistet dermed serieledelsen til Inter. Må ha hjelp av ferdigspilte Manchester City i deres kamp mot Shaktar Donetsk for å kunne avansere til sluttspillet, all den tid Napoli er tre poeng bak Shaktar Donetsk. Viktige Insigne måtte ut med skade mot Juventus og er høyst usikker til kveldens kamper. Spissmakker Milik er fortsatt på skadelisten.

Dersom Shaktar Donetsk tidlig tar ledelsen mot City, er det ikke sikkert Napoli løpet skjorten av seg i denne kampen. Og så lenge vi tror at Shaktar Donetsk har gode muligheter, må det være verd å teste noen kroner på at Feyenoord kan vinne hjemme i Rotterdam, til helspreke 9,00 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør