*Nettavisen* Sportspill.

Narvik er ingen bløff

Oslo 20190921. Narviks Wade Murphy under eliteserien i ishockey mellom Vålerenga og Narvik i Furuset Forum i Oslo.

Kanadieren Wade Murphy scoret to av målene for Narvik da de slo Grüner 5-1 borte søndag. Murphy står med totalt 20 poeng for Narvik denne sesongen. Foto: Stian Lysberg Solum (NTB scanpix)

Narvik har vist imponerende form i Get-ligaen i det siste og jakter sin fjerde strake hjemmeseier i kveld.

21.11.19 11:19

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert torsdagens viktigste kamper
Oddssingel playoff: Notodden må vinne på hjemmebane
Oddssingel Get-ligaen: Narvik er ingen bløff
V65 Bergen: Vi jakter ny suksess i Bergen
V5 Momarken:
Lunsjbanker med perfekt oppgave
V4 Gävle
: Rikard N. Skoglund har luringene
Eurojackpot fredag: Premierekorden til Norsk Tipping kan knuses
Håndball-VM kvinner:
Oversikt over kamper, tider og lagene som skal møtes

Det soleklare høydepunktet på torsdagens langoddsprogram er den første kvalifiseringskampen mellom Notodden og Åsane. De kjemper om en plass i OBOS-ligaen. I tillegg spilles det kamper i Get-ligaen i ishockey og det er full serierunde i svensk SHL. Natt til fredag er det hele 13 kamper i NHL.

Rekordpott i Eurojackpot. Ca 908 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Narvik - Manglerud Star H (spillestopp kl 18.25)

Nyopprykkede Narvik har klart seg meget bra i Get-ligaen og står med 20 poeng etter de 18 første serierundene. De innledet riktignok med kun to seire på de ti første seriekampene denne sesongen. Men har deretter gjort det meget bra og tatt fem seire på de åtte siste seriekampene. Spesielt hjemme i Narvik har laget vist flotte takter i det siste. Stjernen, Vålerenga og Frisk er slått i de tre siste hjemmekampene. Og søndag vant de overbevisende 5-1 borte mot Grüner.

M/S er elendige borte

Tabelljumbo Manglerud/Star står med kun seks poeng (er riktignok fratrukket tre poeng) og gikk på sitt sjette strake tap hjemme mot Oilers søndag. Samtlige åtte bortekamper er tapt, mens de spiller jevnt med de fleste hjemme i Oslo. Slo Narvik 3-2 hjemme 10.oktober, men det er i perioden etter den kampen Narvik virkelig har hevet seg. I kveld er Narvik for en sjelden gangs favoritter, det er kanskje det største argumentet mot å spille hjemmeseier. Men uansett ser 2,00 på Narvik sjenerøst ut og må være et av kveldens mest interessante spill.

Klikk her for å levere dette spillet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag